Solarium sygdomme

Naturligt sollys indeholder to typer af ultraviolet lys : UVA og UVB . Solarier indeholder både så godt, men det UVA- stråling i et solarium udsender 93 procent til 99 procent mere af det, end naturligt sollys . Dette øger fordelene ved en tan , men har gjort det menneskelige legeme til mere skadelige langtidsvirkninger

Skin Cancer


Hver person, der bruger en Solariet bliver forskellige resultater . Nogle tan hurtigt, men nogle kan ikke tan slet grund af deres hudfarve , hvilket resulterer i en solskoldning . Læger i Geisinger Health System rapport, en solskoldning fordobler risikoen for at udvikle hudkræft .

overførte sygdomme


Hvis en garvning seng er ikke renset ordentligt af personalet , kan sygdomme eller sygdomme overføres fra én bruger til en anden .

Eye Skade


Hvis ordentlig øje beskyttelsesbriller ikke er slidt , mens du solbader , kan det påvirke overfladen væv i øjet og dets interne strukturer . Den kortsigtede effekt på øjet kan forårsage den forreste overflade til at brænde . Nogle potentielle langsigtede resultater er grå stær eller en pterygium ( en ikke-kræft vækst i den klare , tynde væv over den hvide del af øjet ) .

tidlig aldring


En stor mængde tid tilbragt i en garvning seng får huden til at tørre ud , og mister fugt og elasticitet . Hvis huden ikke har en vis mængde fugt , det begynder at rynke , hvilket resulterer i huden ældning længe før det skal.

Pre Cancer

Den mest almindelige form for præ-kræft er sol keratoser . Har denne sygdom medfører skællende , hævede bump skal vises på din hud . Hvis de behandles , skal de gå væk i en kort tid , men hvis venstre ubehandlet , kan de blive til hudkræft .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.