anvendelser af kaliumsorbat

Kaliumsorbat er en fælles mad , personlig pleje produkter og vin tilsætningsstof. Det tjener til at hæmme væksten af uønskede mikroorganismer og udvide holdbarhed af kommercielle fødevarer og produkter

Identifikation


Kaliumsorbat salt fra den kemiske sorbinsyre . Det er udarbejdet i et laboratorium ved reaktion , når sorbinsyre og kaliumhydroxid blandes sammen . Det kommer i form af hvide krystaller , der ofte malet til et fint pulver .

Hvordan er kaliumsorbat Brugt ?


Kaliumsorbat hæmmer væksten af mug, gær , svampe og andre mikroorganismer i produkter, hvor det anvendes . Kaliumsorbat virker ved at hæmme kulhydratstofskiftet i gær og mikroorganismer , hvilket forhindrer vækst af disse organismer . Sorbinsyre er også ufordøjeligt af mug og svamp , hvilket gør produkterne , at det er ansøgt om at blive ubrugelige som energikilder , der kræves for skimmel , svampe eller gær vækst sker .

Foods


Kaliumsorbat bruges i mange fødevarer for at øge holdbarheden og hæmme væksten af mug og svamp . Oste, yoghurt , æble cider , frugtsaft , tørret kød og bagværk er fælles fødevarer , der har kaliumsorbat tilsættes for at opretholde friskhed .

Vin


Når tilføjet under vinfremstillingen , kaliumsorbat vender tilbage til sorbinsyre ved kemisk reaktion . Efter vinen har overgået sin aktive gærende tid , kan kaliumsorbat lægges til sikre, at eventuelle gær , der kan have overlevet , vil være ude af stand til at reproducere , bevare den rette smag og konsistens af vinen .

Da nogle sorter af vin er sødet før aftapning , bevare deres udseende kalium-sammen med kalium metabisulfite-er tilføjet for at forhindre ny gæring , som kan forekomme som sukker er tilsat vinen .

Personal Care Products

Kaliumsorbat bruges også til at forsinke væksten af skimmelsvamp , svampe og gær i en lang række produkter til personlig pleje . Kosmetik , shampoo , balsam , body lotion og naturlægemidler kosttilskud er fælles steder at finde tilføjede kaliumsorbat .

Toksicitet

Kaliumsorbat veltolereret , og allergiske reaktioner er sjældne i langt størstedelen af befolkningen . Det har en mangeårig rekord som sikker og ikke-giftige for mennesker . Det metaboliseres let af kroppen og er ikke gemt i kroppens væv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.