bivirkninger af ornithin

Ornithin eller L-ornithin er en ikke-essentiel aminosyre . Det er afledt af den opdeling af arginin i citronsyrecyklus ( eller Krebs cyklus ) . I kroppen er ornithin anvendes til at fremstille prolin , citrullin , og glutaminsyre ( tre aminosyrer , der giver alle celle energi) , i henhold til VitaminStuff. com . Når de kombineres med andre aminosyrer , specielt carnitin og arginin , ornithin også reducerer kropsfedt og opbygge muskler

Fakta


ornithin er ofte markedsføres til bodybuildere som en muskel-bygning supplement . Bodybuildere bruger ornithin ( kombineret med arginin ), fordi det har vist sig at øge væksthormon og insulin niveauer , der er afgørende at opbygge og vedligeholde muskler . Det er også kendt for at fremskynde produktionen af muskelvæv og falde muskel tab som følge af befolkningens aldring , ifølge VitaminStuff. com .

Funktion


ornithin er både produceres i kroppen og fra visse fødevarer, herunder mejeri , æg , fisk og kød . Det kan også tages som et supplement til ekstra fordel . Ornithin er kendt for at reducere virkningerne af skrumpelever ved at fjerne leverens giftige ammoniak . Det er også nyttigt i healing og væv reparation , hvilket resulterer i kortere hospitalsophold for enkeltpersoner at komme sig efter operationen , kræft , traume , forbrændinger og infektioner .

Dosering


ornithin kan indtages med brug af en regelmæssig kost samt som gennem kapsler og tabletter . Den typiske vestlige kost af fisk , kød og mejeriprodukter består af ca 5 g ornitin om dagen, ifølge University of Michigan Health System . Hvis en person vælger ornitin tilskud , mellem 5 og 10 g pr dag anbefales .

Side Effects


ornithin har næsten ingen bivirkninger bortset fra mave- nød , når mere end 10 g er indtaget per dag . Ornithin er produceret af kroppen som følge af arginin , derfor højere arginin øger kroppens mængde af ornithin . Ifølge University of Michigan Health System , er ingen stoffer kendt for at interagere negativt med ornithin . Store doser af mere end 20 g kan fremkalde knogler og led deformiteter .

Overvejelser

ornithin tilskud anbefales ikke til kvinder, der er gravide , ammende eller kan blive gravid . Det er heller ikke anbefales til børn og unge på grund ubegrænset brug af arginin ( altid fundet sammen med ornitin ) kan inducere gigantisme i visse voksende individer . Ornithin og andre aminosyrer at få vækst i indivduals lider dværgvækst bør drøftes med kvalificeret sundhedspersonale, ifølge herbs2000. com . Desuden bør ornithin ( og arginin ) aldrig blive brugt af mennesker med en historie af skizofreni og personer med herpes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.