bivirkninger ved at spise msg

Mononatriumglutamat ( MSG ) anvendes som smagsforstærker i mange fødevarer . MSG er sikkert at spise , men de kan have på kort sigt bivirkninger for nogle mennesker

Foods


MSG bruges til smag supper , konserverede grøntsager , sovs , saucer og forarbejdet kød , men er mest kendt for at være føjet til kinesisk mad . I 1995 Food and Drug Administration bekræftede , at MSG var sikkert , når det anvendes i madlavning på et normalt niveau .

Grundløse Sygdomme


MSG er kommet i søgelyset i fortiden som forårsager alvorlige sygdomme . MSG sygdom er undertiden benævnt Kinesisk Restaurant syndrom. Nogle af de sygdomme, som det blev beskyldt for at fremkalde var kræft og Alzheimers ifølge Mayo Clinic .

sikkert at spise


I 1995 Food and Drug Administration kunne finde nogen beviser for , at MSG var en sundhedsfare for de fleste mennesker , og de fandt , at det ikke gav anledning til alvorlige langsigtede sygdomme . Imidlertid har FDA listen flere kortvarige bivirkninger, der kan forekomme for nogle mennesker .

Short Term Side Effects


Listen over almindelige bivirkninger , som kan påvirke nogle mennesker , når de spiser mad , der har MSG er hovedpine , rødmen , svedtendens, ansigtet pres , følelsesløshed i munden , hurtige hjerteslag , brystsmerter , åndenød , kvalme og svaghed .

Solution

FDA kræver MSG at blive noteret på fødevareetiketterne og restauranter , hvor det bruges .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.