brand redning teknikker

Når en nødsituation strejker , at de første mennesker på scenen tilbyde assistance kaldes første responders . Ambulancer , politi afdelinger , og brandvæsenet er de mest almindelige typer af første responders. Hver har sit eget sæt af protokoller for håndtering af nødsituationer . Der er nogle grundlæggende retningslinjer , at alle første respondenter følge , men der er andre, er eksklusive til den type organ reagere på situationen . Her er en oversigt over nogle af de teknikker , som brandvæsenet bruge i deres svar og redningsindsatsen .

Kommunikation med disponenter


Det mest værdifulde værktøj, en brandmand har er hans livline til brandvæsnet disponenter . Fordi disponenter feltet det første opkald om hjælp , er de ansvarlige for at samle alle de relevante oplysninger om situationen . Dette hjælper brandfolk forberede sig ved at have alle deres nødvendige redskaber og hvad de har brug for at beskytte sig selv, mens reagere . De vil kan få en avanceret optælling af , hvor mange mennesker har brug for hjælp , så de kan vide, om der er yderligere ofre til at søge , når de ankommer på scenen . Denne livline er også utrolig nyttigt i at kalde på backup aide fra andre organer, hvis de er nødvendige .

Hazmat Uddannelse


Hvis farlige kemikalier er involveret , brandmænd skal kende de forskellige typer af farlige materialer , de kan støder så de kan reagere i overensstemmelse hermed i deres uddannelse , eller hvis de har brug for at tilkalde et professionelt Hazmat team . Sprøjtning beskyttende skum eller spredning af en tørring sammensat over udslip er nogle teknikker , som brandfolk brug i indeholder de mindre Hazmat situationer , der ikke kræver støtte fra et professionelt team .

Grundlæggende Lægeuddannelsen


Alle brandfolk er uddannet i grundlæggende medicinske viden , mens nogle få mere avancerede medicinske uddannelse , der giver dem mulighed for at bruge enheder såsom defibrillatorer i tilfælde af en kardiel hændelse . De bruger denne træning , hvis en ambulance eller andre medicinske team er endnu ikke tilgængelige eller på scenen . Grundlæggende førstehjælp uddannelse lader brandmænd triage ofre på scenen for at deltage pauser , forstuvninger , rifter og blå mærker . De kan også anvende nakke og ryg seler , hvis de skader nødvendiggør dem . Med CPR uddannelse, de kan udføre genoplive techiniques til ofre, som måske er gået ud på grund af indånding af røg , kvælning eller anden begivenhed , der forårsager åndedrætsbesvær .

Buddy System


Når brandmænd ind i en brændende bygning , de bruger en variation af buddy -systemet . De vil hele tiden gøre en optælling for at sikre, at de kender deres kollegaer er sikre . Derudover dispatchere tilbage på stationen , vil radioen til dem for en optælling , og lade dem vide, hvor længe de har været inde . Hvert så ofte , at brandmænd på scenen rotere friske dem ind i bygningen , så der ikke dem over-øver selv eller lider skade .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.