dårlige effekter af Redline energidrikke

VPX Redline energidrikke indeholder en lang række kemikalier , nogle almindeligt kendt og nogle mindre udbredt. Imidlertid kan mange af dem være farligt i store mængder . Dårlige virkninger er blevet indberettet af et antal brugere , og et par indlæggelser har været knyttet til det

Ingredienser


Redline energidrikke indeholder koffein , 5- HTP og en blanding af aminosyrer og urter , som f. eks vinpocetine , cAMP , n-acetyl-tyrosin , yohimbin , evodiamine , grøn te og yerba mate . Bodybuildere og folk, der forsøger at tabe sig anvende en række af disse kemikalier . Nogle ophøje puls , mens nogle har indvirkning på neurotransmittere . Andre har mindre kendte effekter og er ikke blevet testet indgående som menneskelige kosttilskud .

Koffein Effects


Redline energidrikke har 250 mg koffein , et niveau svarende til to-og-en-halv kopper kaffe . Derudover indeholder de yerba mate og grøn te -ekstrakt , som føjer til koffeinindholdet . Fordi VPX ikke har mærket de mængder af disse urteekstrakter i deres blanding , er den fulde koffein samlede ikke kendt . Mens koffein kan synes banalt , er det stadig en alvorlig stof og en snæver margin adskiller sikker og usikker doser .

Ifølge en februar 2007 artikel i Sacramento Bee , har flere mennesker indtaget en enkelt dåse Redline energi drinks og endte på hospitalet med en koffein overdosis , hvilket kan forårsage svimmelhed , rysten og sådanne kardiovaskulære virkninger som øget hjertefrekvens og blodtryk , og selv brystsmerter

5- HTP og Serotonin syndrom


5 . -HTP omdannes til serotonin i kroppen og hjernen . Brugere rådes til at være forsigtige med det , fordi en overdosis af 5- HTP , eller farlig kombination af 5- HTP og antidepressiva , kan forårsage serotoninsyndrom , dybest set en giftig overbelastning af denne vigtige neurotransmitter . Forskere på Florida Atlantic University lavet en undersøgelse , hvor de induceret dette syndrom ved at give 5- HTP til rotter , og offentliggjorde den i European Journal of Farmakologi i 2008 . Disse forskere observerede rystelser og ændringer i kropstemperaturen .

I en episode, som BevNet News i 2008 , unge oplevede svedtendens som en bivirkning af Redline energidrikke . Dette kunne tyde på enten koffein overdosis eller serotonin -syndrom.

mindre kendte Ingredienser


Cykliske adenosinmonophosphat eller cAMP , er en mobil budbringer . Det har ikke været testet omfattende som et menneske supplement , og hverken har evodiamine eller vinpocetine .

Tyrosin , en aminosyre , forekommer naturligt i mange fødevarer .

Fordi yohimbin , en anden ingrediens i Redline energidrikke , virker på samme receptor celler som 5-HTP , kan kombinationen øge sandsynligheden for serotonin syndrom. Yohimbin fungerer også som en stimulerende og kan øge pulsen så meget som koffein kan .

Hændelser

hospitalsindlæggelser og dødsfald har været forbundet med Redline energidrikke , og VPX selskabet har rådgivet detailhandlerne til ikke at sælge disse drikkevarer til folk under 18 år , ifølge en artikel fra BevNet News . De fleste af de indlæggelser , som dem rapporteret af Sacramento Bee , er blevet forårsaget af koffein overdosis . På grund af den ringe forståelse kombination af ingredienser, og det høje koffeinindhold , tilgang disse drikkevarer med stor forsigtighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.