elevator dør skader

Mens elevatorer er blandt de sikreste former for transport , forkert vedligeholdelse og fejl begået af passagererne kan føre til skader og endda dødsfald . Denne artikel indeholder oplysninger om den demografiske størst sandsynlighed vil blive alvorligt såret af elevator døre-børn-og også diskuterer elevator-relaterede dødsfald , ansvar og nogle retningslinjer vedrørende Elevator

Børn


De fleste alvorlige elevator skader er lidt af børn . Mellem 1990 og 2004 blev 29. 030 børn såret alvorligt nok af elevatorer til at kræve akut-værelse opmærksomhed , ifølge det amerikanske Consumer Product Safety Commission . De fleste af disse skader skyldes elevator døre lukke på børn og bestod af blå mærker , hudafskrabninger, forstuvninger og belastninger på arme og hænder . Skader på hovedet var også almindeligt at børn yngre end 4 år gamle .

pluralitet af skader , 26 procent , blev opretholdt med 1-og 2- årige børn , der ofte har begyndt at gå og blive mere uafhængige , men er uvidende om mange risici , som er forbundet dem af elevator døre . Da børn ofte imiterer handlinger voksne , kan de forsøge at blokere en elevator dør , hvilket resulterer i skader .

Forebyggelse af børns personskader


Langt størstedelen af disse skader var forebygges , med kun fem procent af dem er Resultatet af elevator funktionsfejl . Hvis du har børn , rådes du til at overvåge dem nøje , når de er i eller nær elevatorer og du bør undgå at blokere elevatoren døren for at sætte en ordentlig og sikker eksempel .

Elevator dødsfald


En undersøgelse frigivet af Bureau of Labor Statistics , som undersøgte periode 1992-2003 , rapporterede 68 elevator-relaterede dødsfald blandt passagerer, der brugte elevatorer på arbejde, mens en undersøgelse foretaget af Consumer Product Safety Commission rapporteret 56 elevator-relaterede dødsfald, som indtraf , mens passagerer blev ikke på arbejde .

Atten af det arbejde, dødsfald fandt sted, da en elevator dør åbnes , men ingen elevator var til stede . Mens interlocks er meningen at forhindre dette i at ske , er de ikke altid effektivt . Alvorlige kvæstelser kan også skyldes at blive fanget inde i elevatoren døren eller mellem elevator døren og skaft . Elevator døre kan også åbne for tidligt , hvis en passager læner sig på dem , hvilket kan resultere i et fald og død .

Ansvar


Hvis en skade er forårsaget af forsømmelighed , som resulterer i en elevator funktionsfejl , ansvar påhviler den person eller virksomhed ansvarlig for at opretholde eller kontrollere elevator . Statens lovgivning vil normalt pålægge en afgift på en elevator ejer eller operatør af at udvise rimelig omhu i drift og vedligeholdelse af elevatoren , og dermed sikre , at dens passagerer er sikret mod skade . Udlejere af beboelsesejendomme kan ligeledes ansvarlig for at sikre, at deres bygninger er sikre og ordentligt vedligeholdt , til gavn for deres lejere såvel som dem lejernes gæster .

For din sikkerhed

Fordi de fleste elevator-relaterede skader er forårsaget af passagerer , rådes du til at holde et par retningslinjer for øje , der kan hjælpe dig med at undgå skader . Inden de kommer ind eller ud af elevatoren , skal du sørge for , at elevatoren er i niveau med gulvet . Du bør ikke forsøge at komme ind på eller forlade en elevator , mens dørene lukker , og du bør bruge " døren åben "for at holde døren åben frem blokere dørene selv . Du bør ikke læne sig op ad i elevatoren døre . Hold løst tøj væk fra dørene . Hvis elevatoren dørene ikke åbne eller du på anden måde sidder fast, skal du trykke på alarmknappen stedet for at forsøge at tvinge dørene åbne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.