farerne ved mineralsk olie

Mineralsk olie er meget almindeligt i husholdningsprodukter . Den forbruges hver dag i salver , medicin og selv vores mad . Imidlertid har nyere forskning af sundhedspersonale rejst spørgsmål vedrørende sikkerheden af mineralsk olie i og på kroppen . Det er vigtigt at vide, hvor mineralsk olie kommer fra , og hvilke produkter indeholder det at foretage en kvalificeret beslutning om, hvorvidt det er noget , der skal undgås

Hvad er mineralolieafgiftsloven ?


Mineral olie er en olie-baseret biprodukt ved destillation af benzin fra råolie . En kulbrinte , er det rigeligt , og meget billigt at producere . Det anvendes i forbruger-grade og industrielle-styrke smøremidler . Stærkt forarbejdede mineralolier kendt som fødevarer grade mineralolier kan anvendes som erstatning for fedtstoffer i visse fødevarer . Det bruges i de fleste mainstream kosmetiske produkter . Mineralsk olie er ofte markedsføres som " Baby Oil ", og det er den vigtigste ingrediens i vaseline .

Hudskader


Mineralsk olie obligationer med huden . Det danner en film , der ikke kan absorberes , og vil forhindre snavs og bakterier fra at blive udvist fra kroppen . Dette kan tilstoppe porerne og fremme acne , dermatitis og andre hudirritationer . Permanent ardannelse i huden kan være et langsigtet resultat . En Johns Hopkins University undersøgelse opkaldt denne effekt den næststørste årsag til for tidlig ældning af huden bag overeksponering for solen.

Vitaminmangel


Mineralolie er taget internt som en behandling for forstoppelse og som en vægt tab støtte . American Medical Association har konstateret , at tilstedeværelsen af mineralsk olie i fordøjelsessystemet kan medføre en vitaminmangel , fordi de oliebaserede olie forhindrer optagelsen af vigtige vitaminer og mineraler ved indre organer . Nøgle blandt de foretagne mineraler er karotin . hvilket er afgørende for øjet sundhed

lymfeknuder og Lever


En undersøgelse foretaget af Fraunhofer Institute for Toksikologi i Tyskland observeret forekomst af læsioner i lever og lymfeknuder fra eksponering for høje doser af mineralske olier . Disse resultater blev observeret hos både dyr og mennesker . De læsioner hindrede celle ydeevne og rejste nogle alvorlige bekymringer om mulige lymfe -og leverkræft .

Alternativer

I betragtning af antallet af hudproblemer , der kan opstå fra brugen af mineralske olier , er det klogt at undgå kosmetiske produkter og fugtighedscremer , der indeholder dem . Certificerede økologiske produkter , der indeholder mandel , valnød , oliven eller uraffineret solsikke olier er et godt alternativ til mineralsk olie . Disse olier kan absorberes af huden og indeholder vigtige vitaminer og proteiner . Til internt brug , fandt fiber i klid og havre er en sikrere , naturlig afhjælpe for forstoppelse end mineralsk olie eller barske afføringsmidler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.