hvad er en vatpind test stof skærm ?

En svaber test stof skærm kan registrere flere typer af lægemidler, som er aktive i en persons system . Testen er ofte brugt af arbejdsgiverne , atletisk organisationer og forældre til at screene for narkotika aktivitet

Swab test medikamentscreeningsanalyse


En vatpind test stof skærm er en type narkotika-test , som administreres ved at tage en vatpind og kører den langs indersiden af en persons munden til at indsamle spyt . Spyt er derefter testet for narkotika .

Hvilke Narkotika vil blive afhentet


En vatpind test medikamentscreeningsanalyse vil afhente seks forskellige typer af lægemidler , der i øjeblikket er aktive i en persons system . Et stof skærm swap vil teste for amfetamin , morfin , fenocyclidin , THC ( marihuana ) , metamfetamin , kokain og deres metabolitter i spyt .

Når en vatpind test lægemiddel skærm kan administreres


En vatpind lægemiddel skærm kan være påkrævet når en person forsøger at få ansættelse i en afdeling . Arbejdsgiveren vil mest ofter kræver en urin screening og derefter en serviet test for at se om nogen stoffer i øjeblikket er aktive i personens system .

Derhjemme svaber test medikamentscreeningsanalyse


At-home test kan købes på nogle apoteker og kan også købes til personligt brug online . Voksne kan købe disse tests med henblik på at gøre narkotika screeninger derhjemme , når det er nødvendigt.

Ekstra Facts

Swab test stof screeninger er en af de mest præcise dopingtest på markedet . Disse tests er nemme at bruge og altid præcis med de resultater, de producerer . Afprøvning Apparatet består af individuelle strips der prøve for hvert stof .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.