hvor vigtig er en opgave for en skole sygeplejerske ?

Skole sygeplejersker arbejder i private eller offentlige skoler . Disse sygeplejersker kan støtte den fysiske sundhed disse børn , samt deres akademiske succes . De arbejder med et fællesskab sundhed type sygepleje program og er uddannet til at beskæftige sig med studerende, der har den faktiske eller potentielle sundhedsproblemer

Ansvar


Skole sygeplejersker bruger en proaktiv tilgang til sundhed . De tilskynder de studerende til at være sund både mentalt såvel som fysisk , vurdere vaccinationer , give screeninger , og tilbyder information om sundhed betingelser .

Uddannelse


Skole sygeplejersker har uddannelsesmæssig baggrund som sygeplejersker og licens praktiske sygeplejersker , og de holder grader fra associerede virksomheder til doktorgrader . Deres fokus er på lokalsamfundet og populations-baserede sundheds .

Abilities


Disse sygeplejersker skal have evnen til at arbejde selvstændigt . De skal være organiseret , kunne uddelegere opgaver til andre om pleje , og i stand til at genkende tegn på eventuelle sundhedsmæssige problemer .

Extended Services


Skole sygeplejersker kan bruge dette job som en måde at få information om sundhed til forældrene om deres børns sundhed , såvel som deres egen . Disse sygeplejersker kan også tilbyde information om sundhed for de ansatte.

Mål

Målet med skolens sygeplejerske er at støtte læringsprocessen ved at fremme sundhed blandt elever, forældre og personale .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.