hvordan du skal aflevere af receptpligtig medicin

Bortskaffelse af receptpligtig medicin sikkert er blevet et problem i USA , og der er nogle lægemidler, der har behov for særlig vejledning til bortskaffelse. Selv med retningslinjer , er der ofte spørgsmål , og dem, som ikke er enige med visse bortskaffelsesmetoder .
Nogle af de receptpligtige medicin vi bruger have instrukser for bortskaffelse på flasken , boks , eller indsætte . Andre ikke giver et fingerpeg .
hensigtsmæssig bortskaffelse af receptpligtige lægemidler forhindrer forurening i det vand, vi drikker , og det er blevet en prioritet med Obama administrationen til at hjælpe med at holde vores omgivelser rene .
1 .
Saml udløbne eller ubrugte medicin .
Gå gennem din medicin kabinet jævnligt og indsamle alle de receptpligtig medicin og medicin , der er udløbet , at du ikke længere bruger , eller som har containere , der ikke længere fungerer .
2 .
Organisere medicin .
Sortér receptpligtig medicin i grupper . Den største gruppe bør være dem , der kan bortskaffes i skraldet . Der kan være nogle, der er aerosolbeholdere , der ikke anbefales til forbrænding . Der er også de typer narkotika , der er opiater , som kan være farlige for et barn eller kæledyr . Det er de tre grundlæggende kategorier .

3 .
Tjek FDA listen .
Gennemgå listen af opiater , som FDA , hvis du ikke ved, om du har opiater som i Oxycontin , Percoset eller Percodan , Fentanyl herunder Fentanyl patches , Metadon , Morfin , Demerol , eller andre kontrollerede stoffer og barbiturater . Se Ressourcer nedenfor denne liste .
4 .
Læs containeren .
Læs på flasken eller indsæt af piller , og på beholderen eller indsæt for alle aerosol eller inhalator til at kontrollere de anbefalede bortskaffelsesmetoder . Hvis der ikke er opført anbefalinger , FDA indeholder retningslinjer .
5 .

Brug EU's programmer for bortskaffelse .
Tag noget receptpligtig medicin , kan du til en " take- back " -facilitet eller EF-programmer . Hvis der ikke er noget program i dit samfund , her er alternativerne .
6 .
Brug korrekt bortskaffelse for affald .
For elementer, der kan placeres i skraldespanden eller skrald , tage piller ud af den originale beholder og læg dem i en plastikpose med kaffegrums eller andre våde engangs , og luk plastpose og læg den i din papirkurv .
7 .
Fjern etiketten .
Fjern etiketten eller mærket igennem det på nogen flaske du skal smide i skraldespanden , så din identitet ikke kan stjålet , eller din sygehistorie er ikke afsløret .

8 .
Flush visse lægemidler.
For receptpligtig medicin , der er på FDA listen af opiater , fjerne dem fra beholderen og skyl dem ned toiletstol . Gør dette kun for FDA opiater liste , ikke al medicin . Der har været bekymring for, at nogle stoffer overleve rensningsanlæg , så retningslinjerne er for netop disse lægemidler , der er opiater og om listen fra FDA .
9 .
Aflever aerosoler og inhalatorer korrekt .
Check aerosoler og inhalatorerne for instruktioner for bortskaffelse . Hvis du har spørgsmål , som ikke besvares på aerosol flasken eller indsætter , skal du kontakte dit kommunale affaldsanlæg afdeling og finde ud af om de er acceptable i skraldet . Du kan også tjekke med en farmaceut . Vær sikker på at afhænde receptpligtig medicin sikkert .

gode råd og advarsler • Vi skriver ofte om medicinske spørgsmål og forbrugernes rettigheder . Se øvrige artikler i Resources nedenfor .
 • Copyright 2009 Linda Richard
 • Du er velkommen til at linke til denne artikel eller send den til en ven .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.