hvordan man kan identificere menneskelige knogler

Når en knogle bliver opdaget , kan det være svært at afgøre, om det er fra et menneskeligt eller et dyr . Hvis knoglen er fra et ikke-pattedyr skelet , er det nemt at se, om knoglen er humant eller ikke menneskelig , f. eks fugl knogler er betydeligt tinier og mere skrøbelige end menneskeknogler . Dog kan ikke-humane pattedyr knogler være vanskeligere at skelne fra menneskelige knogler , men ikke umuligt

Du skal bruge: .
Reference bøger
Artikulerede menneskelige skelet .
Komplet disarticulated menneskelige skelet .
Store flade polstret overflade .

Forberedelse


1 .
forsigtigt sted knogler at blive identificeret på den flade overflade.
2 .

Saml disarticulated og leddelte skeletter til at bistå med ben sammenligning , hvilket placerer den leddelte skelet på den flade overflade .

3 .
Hent den foretrukne opslagsbøger . Tim D. White ' s " Human Osteology " er en god , detaljeret tekst , der kan bestilles gennem en boghandel eller online . William M. Bass ' s " Human Osteology : et laboratorium, og Field Manual "er et andet godt valg , der kan købes bruges online .

Identifikation af en Human Bone


1 .
Afgør, om knoglen er humant eller ikke-menneskelige ved at sammenligne skelet anatomi af knoglen blive identificeret med reference skeletter .


2 .
Hvis knoglen er et kranium , vil et menneske kranie har en flad overflade , en stor hjerne hulrum , en ringere placeret foramen magnum ( det store hul i kraniet , hvor rygmarven skær ) , en hage , frontalt placeret øjenhuler og en U-formet underkæbe . Et dyr vil have en forventet ansigt , hvor næsepartiet strækker sig fra kæben ; indlysende rejst mærkninger, hvis musklerne vedhæfte , ingen hage , øjenhuler placeret på siden af ansigtet , og en V-formet underkæbe . .
3
Hvis knoglen er fra kroppen , vil den øverste knogler ( f. eks armen knogler ) være tynd og temmelig direkte , hvis man fra et menneske-dyreknogler er mere robuste . Radius og ulna skal være adskilt . Ryghvirvler ( eller rygsøjlen knogler ) vil være flad og bred , med konvekse og konkave overflader . Human pelvises og sacrums er flade og brede , og omfatter fem sammenvoksede ryghvirvler , mens dyrets bækken og krydsben er lange og smalle , med tre eller fire sammenvoksede ryghvirvler . Et menneske 's skinneben og lægben vil blive adskilt . Et menneske fod er lang og smal , mens dyrets mund er bred .
4 .

Analyser knoglen 's makrostruktur . Et menneske ben vil have porøse kortikale knogle , et dyr ikke vil. ( kortikale knogle er tæt solide ben på væggene i knoglen skakter og ydre knogle overflader . ) For et menneske , det kortikale knogle tykkelse på humerus og femur ( den store arm og store ben knogler ) er omkring en fjerdedel af tykkelsen af diameteren af knoglen , mens dyrets kortikal tykkelse er halvdelen af tykkelsen . Mennesker har svampet tekstureret interiør knogler . dyr ikke nu!

Lab Metoder


1
Knoglen kan sendes til et laboratorium til at analysere , hvordan knoglevævet er . organiseres for at afgøre, om knoglen er menneskeligt-opstillingen af humant væv er forskellig fra animalsk væv . men på grund af individuelle og arter variation , denne metode er ikke helt præcis
2

dna-analyse kan også foretages på knoglerne , men vil det koste tusindvis af dollars
3
Mange større medicinske skoler eller kriminaltekniske laboratorier kan udføre disse tjenester . .

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig . Det tager tid at lære at skelne menneskeknogler fra dyrs knogler . " The Human Bone Manual " af Tim D. White er en fremragende ressource for begyndere , og kan bestilles gennem en større boghandel eller online . Tim D. White ' s " Human Osteology " er et godt valg for dem , der ønsker en mere detaljeret tilgang til knogler identifikation , og kan også findes online eller via en boghandel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.