hvordan man kan stoppe med at ryge før man skal sove

Et stof kaldet nikotin er, hvad der forårsager afhængighed af cigaretter . For at overvinde afhængighed , skal cigaret rygere forsøge at afstå fra at ryge . Dette kan være en meget vanskelig proces , da nikotin signaler en del af din hjerne , der gør en person tørster at ryge . Da rygning er en rutine for mange , der er tidspunkter, hvor ryge en cigaret er en naturlig reaktion . At holde op med at ryge før man skal sove , skal en individuel omfatte andre aktiviteter for at erstatte rygevaner
1 .
Drik mindst otte glas vand om dagen . Forbrug af vand renser nikotin fra blodbanen . Hvis denne procedure er svært , så prøv at drikke vand, når trangen en cigaret , i stedet for at ryge .
2 .
Medtag en øvelse regime i din daglige aktiviteter . Inden vi går i seng om aftenen , strække prøve . Lindre spændinger i kroppen er en fantastisk måde at stoppe med at ryge inden sengetid .

3 .
Brainstorm . Tag den tid ud til at evaluere, hvad andre faktorer kan være årsag til tørster at ryge , såsom behovet for at rydde dit sind eller behovet for at lindre stress .
4 .
Lav en liste over grunde til at holde op med at ryge. Sørg for at du ved præcis, hvorfor du ønsker at stoppe med at ryge før sengetid og minde dig selv hver aften .
5 .

Kontakt National Cancer Institute 's ( NCI ) Rygning Quitline ( se Resources nedenfor ) . Rygestop rådgivere er til rådighed til at besvare spørgsmål , tilbyde støtte og hjælpe dig med at opfylde dine mål .

gode råd og advarsler


 • Hvis du finder rejsen til stoppe med at ryge før man skal sove vanskelige , kan du prøve at tilslutte en online stop-ryge samfund , såsom røgfri . gov .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.