hvordan man kan være lykkelig i alderdommen

Aldring er en naturlig proces . Man behøver ikke bliver gammel pludselig , det tager mange år at blive gammel . Hvis planlægges ordentligt man kan nyde de gyldne år af livet som man er fri for verdslig ansvar

Du skal bruge: .
lidt planlægning
Ønske om at være lykkelig .


1 .

Finansiel uafhængighed
Planlægning og spare op til alderdommen er et must , og bør indledes meget tidligt i ens liv . Man skal aldrig være økonomisk afhængige af børn eller ethvert organ, andet sted i alderdommen . Gamle mennesker har brug for penge til lægeudgifter , til at rejse osv foruden dag-til-dag udgifter .
2 .
godt helbred
Pas på dit helbred ved at gøre regelmæssige øvelser , yoga , simple sund , nærende kost med masser af grønne grøntsager , masser af frisk luft og vigtigst positiv attitude .
3 .
forbindelse til samfundet
forbindelse til samfundet ved at have en god ven af din aldersgruppe . Har ting du altid har ønsket at gøre som at rejse , få engageret i en hobby som maleri , kunst , læsning eller andre ting , du kan lide.

4 .
Elsk dig selv

Pas på dit udseende og lære at elske og pleje dig selv , skal du vigtigst ikke sammenligne dit nuværende jeg med din unge alder . Lev et enkelt og stress-frit liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.