hvordan man passer en beslaglæggelse i vandet

En beslaglæggelse kan være en skræmmende ting , og et anfald i vandet , kan gøre situationen endnu mere farlig for ofret . Her er et par trin på , hvordan man passer en beslaglæggelse offer , når det sker i vandet

Du skal bruge: .
Muligvis en mobiltelefon eller telefon til at ringe EMS hvis det er nødvendigt
. .


1 .

Hvis offeret er beslaglagt i vandet , så ring 911 eller har en anden ringe 911 og komme tilbage .
2 .

Beskyt beslaglæggelse ofret mod skader ved at fjerne enhver genstande i nærheden , der kan forårsage skade .
3 .
beskytte og støtte deres hoved ved at placere hænderne under hovedet , så de ikke går under vandet . Vær sikker på at der ikke greb deres hoved, som gør det under et anfald kan muligvis føre til en rygmarvsskade i tilfælde af kroppen bevæger sig , og du behøver ikke . Fortsæt med at gøre dette indtil beslaglæggelse stopper .

4 .
Hvis der er væske i ofrets mund ( vand , spyt , blod eller opkast ) , rulle dem ind på deres side at dræne væske ud af munden .
5 .
Tag ofret op af vandet så hurtigt som muligt efter beslaglæggelsen er ophørt . De kunne have indåndet eller slugt vand , hvilket kan føre til alvorlige komplikationer .
6 .

Når offeret er på tør jord , placere dem med forsiden opad og udføre en indledende vurdering . Udfør CPR eller redning vejrtrækning hvis det er nødvendigt og kvalificeret til at gøre det .
7 .
Hvis offeret kaster op , vend dem på deres side til at dræne enhver væsker fra deres mund . Fej munden omhyggeligt af de resterende stykker .

gode råd og advarsler


 • Brug altid universelle forholdsregler ( handsker ansigt skjolde ) , når der gives medicinsk behandling.
 • kun udføre hvad der er i din evne og viden til at gøre . Hvis du ikke ved hvad de skal gøre , ringe 911 med det samme .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.