metoder til bortskaffelse af fast affald

Problemet med fast affald er en voksende bekymring for USA og verden ; så meget, at den føderale regering afsætter en hel føderalt agentur , The Environmental Protection Agency , til at løse og forebygge problemer forårsaget af affald . Tre vigtigste metoder til at bortskaffelse af fast affald : det opbevares på en losseplads , brænde den , eller genbruge det

kontorer


The Environmental Protection Agency regulerer og overvåger bortskaffelse af fast affald for at beskytte miljøet og menneskers sundhed . EPA udfører denne vitale funktion ved at fremme genbrug og reduktion af fast affald , håndhæver bortskaffelse af affald og hjælper med at rense op for områder forurenet af affald . EPA fastlægger også USA's generelle mål og politikker .

Kompost


Ideelt set bør alle skabe en kompost med haveaffald som blade og grene , ifølge Miljøstyrelsen . Kompost ikke kun til gavn for miljøet og holder unødvendig affald væk fra lossepladser , kan det endda give økonomiske fordele . Organisk stof skaber metan på lossepladser og bidrager til drivhuseffekten , som forårsager global opvarmning . I stedet for at smide ud værftet afpuds , bruger dem som en kompost efterfylder jord og reducerer behovet for at betale for landvinding .

Deponeringsanlæg


For ikke -farligt affald , der ikke kan genindvindes eller genbruges , lossepladser tilbyde en rimelig og retfærdig billig løsning . Ikke bare noget åbent område vil gøre-deponeringsanlæg skal overholde visse føderale retningslinjer fastsat af EPA og får en ordentlig overvågning og vedligeholdelse . En god deponi er foret til at beskytte mod giftstoffer siver ind i vandforsyninger og dækker for fuld deponeringsanlæg .

Burning


Et deponeringsanlæg kan tilbyde en billig løsning til store mængder af affald , men forbrænding kan hurtigt reducere lydstyrken . En effektiv og miljørigtig forbrændingsovn ikke blot brænder , hvad skrald der ligger omkring . Scrubbere og filtre forhindre sure gasser fra frigivelse og undgå aske fra afbrænding i luften . Nogle forbrændingsanlæg genbruge og genanvende affald som brændsel til at brænde ikke- genanvendelige materialer .

tips til at reducere affald

Mens genvinding og udlevering af materialer går en lang vej mod at mindske forureningen , den bedste måde at hjælpe miljøet ved at reducere de ressourcer, du bruger . EPA anbefaler, at du køber varer i løs vægt emballage , og vælg open-air frugt i stedet for frugt i poser . I stedet for at købe en gang anvendelse , købe genbrugelige ting som tøj servietter i stedet for papir dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.