ozon maskine farer

Forbrugere , der har oplevet en brand eller nyligt restaureret et hus ønsker måske at slippe af med lugten tilovers ved hjælp af en ozon generator . Mange ozon generator producenter hævder , at ozon ikke kun er en effektiv måde at fjerne luftforurening , men at det er relativt sikkert så godt. Men , ifølge EPA , mens nogle niveauer af ozon er acceptable , kan ozon generatorer ofte overstiger grænseværdierne , og give sundhedsmæssige problemer . Ozon generatorer er også usandsynligt, at slippe af med de fleste indendørs luftforurening .

Identifikation


Ozon er meget lig den ilt der er nødvendige for det menneskelige legeme , bortset fra det har en ekstra iltatom tilføjet den molekylære struktur . Denne ekstra atom kan nemt knytte til andre molekyler , og derfor tanken om, at man kan " oxiderer " forurening at slippe af med det . Men , ifølge EPA, " oxiderende " teori er meget diskutabelt , når det kommer til ozon generatorer .

Hydrogenperoxid


Ifølge Air Purifier Power , når ozon fra en ozon generator kommer i kontakt med huden , det kan danne giftige stof hydrogenperoxid . Hydrogenperoxid , almindeligvis kendt som blegemiddel , dannes ved at nedsænke ozon i vand . Så når ozon kommer i kontakt med fugtig dele af kroppen , såsom en lunge , det væsentlige former blegemiddel og kan forårsage åndedrætsbesvær .

ingen regulering


The Food and Drug Administration regulerer ozon fra medicinsk udstyr , og OSHA begrænser, hvor meget ozon en medarbejder kan blive udsat for , men intet regulerer , hvor meget ozon et hjem generator kan producere . Ifølge EPA , skader , hvor meget en ozon -generator kan gøre afhænger af størrelsen af det rum , der indeholder generator . Hertil kommer, at ozon generator indstillingerne ikke har en industri standard ; en medium indstilling kan variere drastisk mellem mærker

Materiale Skade


Ifølge EPA , ozon er undertiden nyttigt for dekontaminering et værelse der ikke bruges af nogen . Der er imidlertid ingen videnskabelig forskning data om de langsigtede eller kortsigtede bivirkninger af dekontaminering af biologiske og kemiske stoffer med ozon . Noget , der indeholder et farvestof eller pigment er sandsynligvis opleve skader fra ozon dekontaminering . Folk er også særligt rådes til ikke ind i et rum med en høj grad af ozon .

Overvejelser

EPA foreslår , at ozon generatorer gøre lidt for at mindske luftforureningen og lugt . Videnskabelig forskning er accepteret af EPA viser , at ozon kan tage flere måneder , og endda år , for at fjerne indendørs kemisk forurening . På denne langsomme reaktionshastighed , er ozon anså i det væsentlige inert med forbindelser som kulilte . For stoffer , at ozon hurtigt reagerer med , er produceret videnskabelige undersøgelser accepteret af Miljøstyrelsen viser, ozon en større masse af skadelige stoffer end de stoffer, som fjernes.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.