procentdel af teenagere , der røg i skolen

Hvert år flere og flere teenagere begynder at ryge . De, der vælger at ryge ofte fortsat være voksne , der ryger , øger deres chancer for at blive diagnosticeret med lungekræft , mund eller hals kræft . Mens indsatsen er steget i løbet af de sidste mange år for at modvirke børn og teenagere fra at ryge , tobak virksomheder fortsætter med at målrette teenagere direkte at tilskynde dem til at tage op vane . De seneste statistikker fra American Cancer Society viser, at personer, der begynder at ryge ved eller før en alder af 19 fortsat rygere langt ind i voksenalderen .

Procentdel


Antallet af børn og teenagere , der begynder at ryge hver dag er overvældende . Ifølge den amerikanske Lung Association , start omkring 6. 000 børn rygning hver dag , og ud af disse 6. 000 eksemplarer, omkring 2. 000 forvandles til regelmæssige rygere . Gang dette med 365 dage om året og mere end 700. 000 børn blive til rygere årligt . Det anslås, at mere end 4 millioner teenagere under 18 år er nu regelmæssige rygere, som løber den store risiko for at udvikle lungekræft , hals eller mund kræft.

Hvorfor Teens Smoke


Teenagere beslutter at forsøge at ryge og cigaretter af mange grunde . I mange tilfælde , ifølge Teen Drug Abuse organisation teenagere forsøger at ryge for første gang , fordi de har nære venner , der allerede er rygere . De kan føle , at rygning gør dem kolde eller vil hjælpe dem med at blive en del af "i " crowd i skolen . Også mange teenagere føler udenfor den accepterede kreds af børn i skolen . Meget ofte teenagere tror , at advarsler om lungekræft og andre sundhedsmæssige problemer ikke gælder for dem , fordi de er så unge .

sundhedsmæssige hensyn inden for Teens


Sundhed bekymring for teenagere , når det kommer til rygning kan ikke synes virkelig for teenagere selv , men er meget reelle , når de kommer til at bære frugt . Ifølge den amerikanske Lung Association , teenagere , der røg kan ikke kun udvikle lunge , mund og svælg kræft , men de har også reduceret lungekapacitet og lunge udvikling . Derudover kan de udvikle en kronisk hoste og har øget slim produktion . Unge, der røg kan også være mere tilbøjelige til at udvikle astma og andre luftvejslidelser , herunder emfysem .

Forebyggelse


Ifølge Mayo Clinic , kan forældre , voksne og venner gøre en række ting for at forebygge rygning . Prøv først at forstå, hvorfor rygning kan være tiltrækkende . Anden vej er at forsøge at appellere til teenagers naturlige bekymring for deres udseende-rygning ikke kun tørrer og gør huden ekstremt tørre , men det for tidligt aldre huden , gør ens ånde lugter et askebæger og gør fingre og tænder bliver gule eller brune . En anden metode er blot at være en god rollemodel for teenagere ved ikke at ryge selv .

hjælpe dem Afslut

Ifølge den amerikanske Lung Association , de fleste rygere forsøger at stoppe mange gange, før de er endeligt lykkes at stoppe . Forældre og voksne kan yde støtte ved at give opmuntring til stoppe med at ryge . De kan også give andre aktiviteter væk fra venner og kolleger, som måske også være rygning . De fleste rygere har brug for hjælp med nikotin trang og afhængighed . Support kan findes ved hjælp af nikotin tyggegummi , plastre eller med medicinsk støtte i form af medicin såsom Zyban og Champix . Begge disse medikamenter har vist sig særdeles succesfuld i rygestop og kræver en recept .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.