rygning effekter i 5 år

Rygning påvirker hver person forskelligt-den ene faktor er den tid, de har været rygning . Folk, der har røget i fem år eller mere er på et højere risiko for at udvikle forskellige lidelser . Kendskab til virkninger af rygning , og hvordan rygestop kan gavne nogen er vigtigt at en sund livsstil

Cancer


Lungekræft er almindeligvis den første lidelse , der kommer til at tænke på , når man diskuterer , hvordan rygning påvirker nogen , og det kan være forårsaget af rygning i fem år eller længere . Den amerikanske Lung Association har besluttet, at omkring 90 procent af folk , der dør af lungekræft var rygere . Andre almindelige kræftformer forbundet med rygning , er hals , spiserør , hud , blære , bugspytkirtel , nyre og kræft i læberne .

Hjertesygdom


Rygere har en højere risiko for hjertesygdom end ikke-rygere . Nikotin findes i cigaretter forårsager stramning i arme og ben af tilstopning arterier . Kulilte , som også findes i cigaretter , forårsager et fald i ilt til blodet , og dermed til hjertet . Jo længere en person ryger , jo større deres risiko for hjertesygdomme.

gastrointestinale problemer


Mange rygere på fem år eller mere lider af mave- problemer , der kan omfatte sure opstød og mavesår . Dette er forårsaget af mavesyre bakke op i spiserøret på grund af fødevarer ikke fordøje ordentligt . Gastrointestinale problemer kan være yderst smertefuldt , og ikke-rygere har en ringere chance for at få dem .

ryger Virkninger for Kvinder


Kvinder er i risiko for slagtilfælde og hjerteanfald , og denne risiko øges hos kvinder , der ryger , og tager p- piller . Derudover kan p- piller være mindre effektive for rygere . Fødes af kvindelige rygere er i fare for vejer mindre og er på et højere risiko for at have vuggedød ( SIDS ) . Kvinder , der er rygere, kan også have en hårdere tid at forsøge at blive gravide .

ryger Effects til mænd

Et meget almindeligt problem for mænd , der har røget i fem år eller længere er mandlig impotens , forårsaget af blodgennemstrømningen ikke er i stand til at nå penis og forårsage en erektion . Dette problem rammer primært mænd i 30'erne og 40'erne . Mandlige rygere også kan opleve andre alvorlige problemer , såsom hjertesygdomme på grund af den manglende normale blodgennemstrømning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.