tutorial til beregning af medicindosering

Medicin købt i håndkøb ofte har retninger instruere dig til at tage " 1 til 2 kapsler " for smertelindring , forkølelse , influenza symptomer og andre lidelser . Ofte kan en læge ordinere en medicin med en for at tage "1 /2 til 1 tablet efter behov . " Men det faktiske dosering medfører noget målt i forskellige enheder .

Mens du generelt kan stole FDA-godkendt over -the-counter medicin retningslinjer og en læge professionel rådgivning , er det altid en god ide at vide, hvordan man beregne din dosis af et bestemt lægemiddel --- en enkel proces kan du nemt udføre ved hjælp af forskellige metoder .

Drug Fakta Etiketter


De fleste over -the-counter medicin har et lægemiddel kendsgerning etiket . For at bestemme din dosis , kan du blot se under "Aktiv ingrediens " sektionen .

Doser i milligram vises ved siden af listen af aktive ingredienser i den medicin, du undersøger . For eksempel indeholder en tablet af Extra Strength Tylenol 500 mg af det aktive stof , Acetaminophen . Hvis du tager to kapsler , kan du nemt beregne din dosis på 1000 mg .

Apotekere


Du kan også vælge at tale med en farmaceut om medicin i spørgsmålet. De fleste apotekere er glade for at hjælpe dig med oversættelse af både ordineret og over-the- counter medicin i dosis .

Mange gange kan den lægmand finde receptpligtig medicin etiketter svær at læse . En apoteker kan oversætte lægesprog på etiketten og hjælpe dig fortolke den dosering i udtryk, som du kan forstå , samt fortælle dig , om du tager en høj , moderat eller lav dosis af medicinen i spørgsmålet.

Sygeplejersker og læger


Den fallback Planen er altid at tale med din læge , eller en sygeplejerske , der arbejder på lægens kontor . Endda andre læger eller sygeplejersker kan hjælpe beregne din dosis af et bestemt medicin .

Mange 24-timers telefon hotline har sygeplejersker om personale til at besvare spørgsmål om medicindosering . Se venligst den ressource , der er anført nedenfor for at finde en af disse telefonnumre , hvis du skal bruge den .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.