Forskellen mellem peber spray & muskatblomme

Muskatblomme og peber spray er begge almindeligt anvendte produkter i politiets aktiviteter , til militær brug og til personlig selvforsvar . Mace er kendt som en slags tåregas , mens peberspray består af en kombination af varmt peber kaldet oleoresiner peberfrugt

Mace Kemikalier


Mace er et brand navn for en tåre-gas produkt , der består af de kemiske orthochlorobenzalmalonitrile , som er kommercielt tilgængelige siden 1962. Produkter, der sælges i 2009 under muskatblomme mærke er normalt peberspray .

Peberspray Effects


Solgt i en aerosol spray kan , peberspray er en inflammatorisk agent , som midlertidigt incapacitates en person. Virkningerne omfatter hoste , kvalme , midlertidig blindhed og åndedrætsbesvær .

Mace Effects


Som en form for tåregas , mace påvirker en person ved at gøre øjnene på en individuel rive op , skaber problemer med synet . Overfladen af huden kan også blive påvirket af en stikkende fornemmelse .

Time Of Effektivitet


Det ubehag mærkes af muskatblomme varer normalt mellem fem og 30 minutter . Peberspray effekter kan vare mellem 20 minutter og to timer . Peberspray er også sværere at fjerne fra huden og kan trænge ind i nerveenderne , hvilket gør det ubehag længerevarende .

Virkninger på Beruset Enkeltpersoner

Peberspray har en større effekt på disse beruset af stoffer eller er ramt af psykisk sygdom , hvis smerte tolerance kan være unormalt høj . Som peberspray påvirker slimhinden i næse og svælg , begrænser vejrtrækning , dets anvendelse på sådanne personer er mere effektiv end former for tåregas , såsom muskatblomme .

Brug

Peberspray er på sit mest effektive sprøjtes direkte ind i munden , næsen eller øjnene af en person. Muskatblomme og andre former for tåregas kan sprøjtes ud i luften , der påvirker mennesker i et større område , der kommer i kontakt med det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.