Hvor sikker er UV- rensning af vand ?

Vand er måske den vigtigste naturressource på vores planet , og alligevel er det en, der er ofte forurenet . Mange forskellige behandlinger , der gør vandet rent og sikkert til konsum bruges til at afhjælpe denne situation , både i kommunale rensningsanlæg samt i boliger , kontorer og andre faciliteter . Ultraviolet lys er en sådan metode , der producerer rent drikkevand uden at have en negativ indvirkning på miljøet

Historie


ultraviolet stråling ( UV ) lys behandling er en metode , der anvendes til at rense drikkevand . Brugt i USA siden 1916 , det er en billig og effektiv behandling for ellers rent vand forurenet med bakterier og vira .

Funktion


UV behandlinger , ifølge CDC , anvendes til desinficering af drikkevand . Visse bølgelængder af UV lys er skadeligt for virus og bakterier , dræbe dem eller forebygge reproduktion . Vandet udsættes for UV- lys i en periode , som regel under et minut , og derefter overført til en ren holdingtank eller afslutter direkte til vandhanen , der skal anvendes som drikkevand .

Begrænsninger


Men UV vandbehandling er ikke fysisk eller filtrering behandlinger , afhængig af vandkilde og forurenende stoffer, skal anden behandling systemer også bruges. Meget beskidt vand , for eksempel , behov bundfældning eller filtrering behandlinger til at fjerne snavs og andre partikler foruden behandling for at dræbe eventuelle patogener .

typer af systemer


UV-behandling systemer kan købes for hjemmet eller kommerciel brug og kan anvendes til at behandle vand på en efterspørgsel basis ( når en drikker tryk er slået til, for eksempel ) eller som trænger vand ind anlægget eller bopæl ( behandling fleste eller alle af vandet , hvad enten det skal bruges til drikkevand eller ej ) . Mindre er mere bærbare systemer også blevet udviklet , for det meste til brug i lande og sammenhænge, hvor rent drikkevand er en luksus .

Sikkerhed

UV desinfektion er godkendt af EPA , og ifølge de nationale drikkevandsdirektivet Clearinghouse , metoden giver ingen overdosering fare , producerer ingen kendte toksiske biprodukter eller forurenende stoffer , og ikke udnytte farligt materiale .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.