Risk & beskyttende faktorer for stofmisbrug

Stofmisbrug er et meget alvorligt problem i USA . Dens forgreninger inkluderer langsigtede sundhedsproblemer , familie problemer , tab af løn , hjemløshed og død efter Medline Plus . Identificere risiciene og beskyttende faktorer kan hjælpe forældre , ægtefæller og andre kære yde støtte til at forebygge og behandle et stof misbrug problem i nogen , de kender . Risikofaktorer er den adfærd og omstændigheder, der kan føre til stofmisbrug ; beskyttende faktorer er dem, der kan hjælpe med at forhindre det .

hyppigt misbrugte stoffer


Marijuana er et af de mest almindeligt anvendte ulovlige stoffer i USA , med omkring 25 millioner amerikanere rapportering ved hjælp af det i 2006 , ifølge National Undersøgelse af stofbrug og sundhed udføres af misbrug og psykisk sundhed Services Administration ( SAMHSA ) . Receptpligtig medicin er den næsthyppigste , med en anslået 20 procent af befolkningen, der bruger dem til nonmedical formål på én gang , siger Medline Plus . Tobak er den mest almindeligt misbrugte juridisk stof , med 73 millioner amerikanere over 12 år bruger det mindst en gang i måneden før undersøgte , også ifølge SAMHSA undersøgelsen .

Tidlig Risikofaktorer


Nogle risikofaktorer kan identificeres så tidligt som barndommen , siger National Institute on Drug Abuse ( Nida ) . Disse faktorer omfatter en vanskelig temperament , aggressiv adfærd , en mangel på selvkontrol og dårlige opførsel eller resultater i skolen . Ineffektiv forældre , en forælder eller vicevært , der bruger narkotika , og som undlader at danne ordentlig forælder-barn vedhæftede øger risikoen for fremtidige stofmisbrug .

Tidlig beskyttende faktorer


Ligesom risikofaktorer kan præsentere tidligt i livet , så kan beskyttende faktorer , for at undgå fremtidige problemer . Nida foreslår forældre danner et tæt bånd med deres børn , blive inddraget i deres liv og sætte klare regler og forventninger . Taler med børn i en alderssvarende måde om medicin kan hjælpe med at opbygge grundlaget for senere kommunikation . Lære børn hvordan man skal håndtere stress , vrede , impulskontrol og gruppepres .

Fællesskabet og sociale risici


Fællesskaber , hvor hyppigt misbrugte stoffer er let tilgængelige øge risikoen for stofmisbrug . I en undersøgelse foretaget af SAMHSA 's Office of Applied Studies , 58 procent af de adspurgte unge rapporterede , at hash var forholdsvis nemt at skaffe , og mere end en tredjedel sagde, at nogen havde forsøgt at sælge eller har tilbudt at give dem marihuana . Friends ' holdninger stofbrug spiller også en rolle i risiko eller beskyttende faktorer . Gruppepres kan motivere børn og unge til enten at undgå eller deltage i stofmisbrug .

Substance Abuse Prevention

Familier og samfund kan arbejde sammen for at forhindre stofmisbrug . Derhjemme , skal forældrene se efter advarselsskilte og straks træffe foranstaltninger , enten ved at fjerne barnet fra indflydelse eller ved at søge behandling , når misbruget sker . Forebyggelsesprogrammer gennem skole , arbejde eller religiøse institutioner er også gavnligt . Der er universelle programmer rettet mod den brede befolkning , selektive programmer med henblik på højrisiko- grupper i en befolkning og angivet programmer for dem, der allerede eksperimenterer med stoffer , i henhold til Nida .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.