Topamax vægttab bivirkninger

Topamax er en receptpligtig medicin , der anvendes til forebyggelse af krampeanfald hos patienter , der har epilepsi . Trods dets effektivitet , udgør Topamax en risiko for bivirkninger , herunder vægttab

Betydning


Ifølge kliniske undersøgelser offentliggjort af FDA , Topamax forårsager vægttab på mindst 6 procent af patienter, som tager stoffet .

Funktioner


Ud over vægttab , der skyldes narkotikamisbrug selv , Topamax også ofte resulterer i tab af appetit eller anoreksi , hvilket øger sandsynligheden for, at patienterne vil tabe sig.

Dosering


Generelt patienter, der tager højere doser af Topamax har en øget risiko for vægttab bivirkninger fra medicinen . Faktisk viste en FDA undersøgelse , at mens kun 6 procent af patienterne oplevede vægttab fra en 50 mg daglig dosis af Topamax , 16 procent rapporterede vægttab på 400 mg per dag .

Effects


For de 67 procent af amerikanerne , der er overvægtige , ifølge CDC , vægttab fra Topamax udgør lidt bekymring , men for dem på en sund vægt , eller lidt under , vægttab har potentialet til at forårsage problemer . Patienter , der er undervægtige på grund af Topamax-relaterede vægttab kan opleve træthed , svært ved at koncentrere og irritabilitet .

Overvejelser

På grund af Topamax 's vægttab effekter , har nogle læger begyndt ordinere lægemidlet med det ene formål af vægttab . American Diabetes Association advarer om, at Topamax medfører en række andre mulige bivirkninger og ikke anbefale brugen af lægemidlet i mennesker , der ikke har epilepsi . Derudover har FDA ikke godkendt Topamax til denne anvendelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.