bivirkninger af cifran

Cifran er et antibiotikum medicin anvendes til behandling af infektioner i huden , mave, nedre luftveje , knogler og led og urinveje . Det stof virker ved at dræbe og forhindre vækst af bakterier i kroppen , hvilket igen tvinger kroppen til at skille sig af infektion . Som det er tilfældet med de fleste antibiotika medicin , har en række bivirkninger er forbundet med brug

almindelige bivirkninger


Nogle af disse bivirkninger omfatter allergiske reaktioner , stramning af brystet , hududslæt , nældefeber , åndenød og hævelse i munden , læber , tunge og ansigt . Mens disse betragtes som de mest almindelige bivirkninger forbundet med brug af Cifran , de kun berører et lille antal brugere . Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger , skal du kontakte din læge for et justeret behandlingsmetode .

alvorlige bivirkninger


Desværre er der også en række alvorlige bivirkninger forbundet med brug af Cifran . Nogle af disse bivirkninger kan være at bryde sammen af kredsløbssygdomme, hævelse i halsen , gulfarvning af hud og øjne , tab af bevidsthed , vejrtrækningsbesvær , kraftig svimmelhed og døsighed og migræne . Disse bivirkninger er også sjældne og ikke påvirker en stor mængde brugere. Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger straks søge lægehjælp .

Vigtige oplysninger om sikkerhed


Cifran menes kun i behandlingen af bakterielle infektioner og vil ikke behandle nogen form for virus infektioner ( såsom HIV eller fælles kold ) . Aldrig bruge denne medicin i nærheden af øjnene , da det kan medføre alvorlige problemer med synet i nogle brugere . Cifran har været kendt for at forårsage øget svimmelhed og døsighed i nogle brugere , og det anbefales kraftigt , at brugerne ikke opererer nogen form for maskiner i hele behandlingsforløbet .

Brug


Brug altid Cifran nøjagtigt som det var ordineret af lægen og aldrig i doseringer større end hvad der er blevet anbefalet på etiketten . Medicinen kan tages med eller uden mad , men det bør aldrig blive taget med mejeriprodukter . Calcium til stede i mælkeprodukter gør det sværere for kroppen at absorbere den medicin og kunne ophæve den helbredende virkninger . Cifran bør altid opbevares væk fra fugt og ved stuetemperatur .

Advarsel

Hvis en overdosis eller negativ lægemiddelinteraktion er mistanke om , skal du kontakte giftkontrolcenter og hoved direkte til den nærmeste skadestue .

Cifran menes i behandlingen af bakterielle infektioner og bør ikke anvendes til nogen anden sygdomstilstand , medmindre dette specifikt ordineret af lægen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.