champneys detox fod pads & FDA advarsel

Afgiftning er et vigtigt spørgsmål i forbindelse med alternativ medicin . Fortalere hævder, at et utal af sygdomme skyldes toksiner , herunder spormængder af tungmetaller . Teknikker såsom kolon udrensning , kelation terapi og fastende menes at afgifte systemet og forbedre sundheden. Detox fod pads er blevet føjet til den voksende liste af krop-renseprodukter

Brand Navne


Detox trædepuderne er lavet af kun nogle få producenter , men markedsføres under mange navne og handelsnavne . Avon sælger detox puder under Avon mærket Kinoki mærke findes i mange amerikanske apoteker , og Champneys er et populært mærke i Det Forenede Kongerige, hvor det markedsføres af Champneys Kur

Den Claim


Detox fod pad distributører . fordring produktet fjerner giftstoffer fra kroppen ved at trække dem ud gennem porerne på fodsålerne . Puder , som er selvklæbende , bæres natten for en række nætter . Selv hvide , når den anvendes , de puder dreje en mørk brun med morgen , angiveligt på grund af spormængder af tungmetaller som arsen og kviksølv trukket fra kroppen .

fungerer de ?


Et online skeptiker fundet af nøje undersøgelse , at detox fod pads indeholder blandt andre ingredienser, bambus eddike , et stof , der er hvid , når tør , men bliver en mørk brun når det er vådt . Puden er designet til at fælde fugt , så når fødderne sved , puden bliver brun . Desuden er der ingen videnskabelige beviser for at støtte idéen om at trække tungmetaller ud gennem huden . Faktisk , Mayo Clinic hudlæge Dr. Lawrence E. Gibson tvister alle metoder til såkaldt afgiftning .

FDA Advarsel


FDA advarer om, at detox fod pads er ulovligt markedsføres, og at der ikke er data til støtte for krav fra tegningen ud toksiner .

Ekspert Insight

Gibson advarer om, at hele området afgiftning er temmelig tåget , da toksiner er vanskelige at identificere eller beskrive og fordi området mangler videnskabelige undersøgelser. Han foreslår, at man burde " vente på videnskabelige beviser . . . før man investerer din tid og penge i sådanne produkter . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.