egenskaber for en plasticpose

Plastikposer er overalt . Mens der har været en genopblussen af selskaber, der tilbyder genanvendelige poser til deres kunder , er plastikposer stadig bruges til næsten alt . De egenskaber af plastikposer er sådan, at produktion og distribution af disse poser kan være skadelige for miljøet og mennesker, der bor i det

Funktion


Plastposer har været i brug i mange år som en nem og billig at holde beholder til fødevarer og andre emner . Plastic indkøbsposer er en af de mest almindelige former for plastikposer . Disse poser blev oprettet som et træ-besparelse materiale til formål at fjerne papiraffald og unødvendige træ ødelæggelse . Imidlertid har plastikposer ikke have den virkning, at de var designet til . Plastposer også skidt for miljøet på grund af deres kemiske egenskaber .

Egenskaber


Næsten alle plastikposer er skabt ud fra en form for olie smeltet og formet til en type polymer termoplastisk kendt som polyethylen . Polyethylen er let støbt til enhver form og holder sammen , når strakt tynd. Det er vandtæt , ugiftige til elementer inde i poser , break-resistente og er modstandsdygtig over for bakterier og andre mikrobielle vækst . Plast blandes med andre kemikalier til at fremstille en bred vifte af stærke og teksturer .

Typer


Der findes flere typer af polyethylen bruges til at lave plastikposer . Low density polyethylen bruges til at gøre brød tasker og bobleplast . Lineær low density polyethylen bruges til at gøre avisen tasker og renseri film . Medium density polyethylen bruges til at gøre toiletpapir emballage og køkkenrulle plastemballage . Høj densitet polyethylen bruges til at lave indkøbsposer , indkøbsposer og luftpuder poser til emballage. Hver af disse poser har lidt forskellige kemiske egenskaber .

Produktion


De måder plastposer er oprettet , kan påvirke deres endelige egenskaber . Ekstrudering er , når plast småsten hældes i en cylinder , der varmer og former af plast ved rotation . Termoformning er , når plast plader opvarmes og blæses ind i den ønskede form . Filmblæsning er , når en plastic springvand er skudt op i luften og derefter blæses med luft , indtil den danner den ønskede form . Disse er de mest almindelige produktionsprocesser bruges til at lave plastikposer .

Genbrug

De egenskaber af plastikposer er sådan, at genvinding kan nogle gange være svært. Plastikposer skabe 3. 097 tons CO2 for hver 100 millioner oprettet poser . Ifølge en undersøgelse foretaget af Chapman Hall i 1995 , tager plast 29 enheder af energi til at skabe og producerer de miljømæssige risici ved SO2 , NOx , BOD , CO og CHx i luften . Genanvendelse af disse poser frigive de samme kemikalier i luften igen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.