fordelene af læder brand støvler

Fordele ved læder brand støvler er blevet drøftet blandt brandvæsenet i mange år. Læder brand støvler er mere komfortabel , mere omkostningseffektive og sikrere end den gummi branden støvler på nuværende tidspunkt leveres af de fleste brandvæsenet . National Fire Protection Association ( NFPA ) rapporterer , at der er 1. 100 tusind aktive brandmænd i USA . Disse brandfolk optræder ofte under stressede forhold og har brug for det bedste udstyr til rådighed til at udføre opgaver . Støvler er en del af dette udstyr , og der er bestemt fordele ved at læder brand støvler .

Funktion


rolle en brandmand har ændret sig dramatisk i løbet af året . Ikke længere strengt ansvar for brand suppression , disse mænd og kvinder reagerer på situationer lige fra medicinske nødsituationer til kemisk udslip . Gummistøvler blev en del af deres standardudstyr på grund af de risici, som helst antal af skadelige stoffer, som de kan støde på jobbet . Mange brandvæsenet begyndte at fejlagtigt tror, at gummi brand støvler tilbudt mere beskyttelse og varede længere end læder . Læder brand støvler er sikrere og ikke skal udskiftes så ofte som gummi ild støvler .

funktioner


Fordele ved læder brand støvler omfatte en bedre pasform , hvilket resulterer i den samlede stigning i komfort og færre vabler . De giver bedre støtte til svangen , hælen og anklen af brandmand . De giver også ham med et bedre greb på stiger , trapper og tage . Ifølge den NFPA , vejer læder brand støvler three pounds mindre end gummi brand støvler . Den overskydende vægt af gummi ild støvler fører til stress på underkroppen og træthed .

Endurance


Brandmænd , der bærer læder brand støvler forbruge langt mindre energi gennem bevægelse og ikke trække vejret så kraftigt som brandmænd iført gummi brand støvler . Dette resulterer i bedre udholdenhed , at mindre hyppig brug lindre en brandmand og færre selvstændige åndedrætsværn ( SCBA ) tank ændringer . Større udholdenhed blandt brandmænd er specielt nyttigt i løbeild kampe og i den samlede forebyggelse af skader og dødsfald.

Sikkerhed


En undersøgelse foretaget af det nationale institut for Occupational Safety and Health ( NIOSH ) foreslår , at fordelene af læder brand støvler går langt ud over komforten . I modsætning til gummi brand støvler , gøre læder brand støvler ikke begrænse bevægelsen af fødder, ankler , knæ eller hofter , og brandmanden har en bedre fornemmelse af hendes fod . Disse faktorer er vigtige for hendes evne til at opretholde hendes balance , mens de udfører opgaver i usikre situationer og positioner . Brandmænd , der bærer læder brand støvler oplever færre skader på underekstremiteterne .

Dekontaminering

WL Gore og Associates , skaberne af Goretex og andre materialer , der anvendes af nødberedskab agenturer , gennemført en undersøgelse for at afgøre, om læder brand støvler kunne være renset. Det havde været en udbredt opfattelse , at læder brand støvler ikke kunne dekontamineres . I undersøgelsen fandt , at efter dekontaminering , læder ilden støvlerne havde betydeligt mindre restforurening end gummi branden støvler gjorde . En brandmand , der fortsætter med at være i tvivl , men ønsker at nyde fordelene af læder ild støvler , kan købe et sæt slip på gummi boot covers for hans læder støvler eller har et par gummistøvler til rådighed for situationer , hvor forurening er et problem . Korrekt dekontaminering læder brand støvler sikrer deres holdbarhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.