hjemmelavede løsninger for skimmel fjernelse

Mold sker på steder , der er varme og fugtig . Det er en svamp , der trives i fugtige omgivelser . Hvis venstre ubehandlet og ikke fjernes fra hjemmet , kan mug bliver giftige , forårsage alvorlige helbredsproblemer som allergier , immundefekt , luftvejsinfektioner , krop irritationer , mental svækkelse , irritabel tyktarm , kronisk træthed , overbelastning , humørsvingninger og hovedpine . Hvis du kan lugte mug , er det en sandsynlig tegn på, at luftkanaler og ventilation er forurenet med mug

Mold er en svamp


Mold er en svamp som paddehatte , der nedbryder andre organiske forbindelser og bruger dem til mad . Mold vil producere sporer , der rejser til andre steder og begynde at fodre og frigøre yderligere sporer . Snart forureningen er udbredt . Det er meget vigtigt at se for andre områder af mug , specielt i ventilationsanlæg og luftkanaler . Hvis de luftkanaler er forurenet eller der er et område af hjemmet , der har en lækage og er tilbøjelig til fugt , er det afgørende, at disse ting er udskiftet i hjemmet for at forhindre alvorlige sundhedsmæssige risici forbundet med mug .

Killing og fjernelse Mold


For små områder af forurening , vil borsyre dræbe svampen . Brug en smule af borsyre blandet med varmt vand og mens iført gummihandsker , krat hele mugne området og derefter gå ud af området med to eller tre inches med henblik på at dræbe enhver form , der kan have begyndt at vokse , men er endnu ikke synlige .

En anden måde at slippe af mug i hjemmet er at fylde en spand med varmt sæbevand , og en form for anti-bakteriel agent såsom opvaskemiddel , 409 eller Lime -A-Way . Skrub hele formen-dækkede område med henblik på at dræbe svampen og forhindre fremtidig forurening fra udviklingslandene .

Andre stoffer , der kan anvendes, er blegemiddel eller blegemiddel . Bleach kan dræbe en række bakterier , bakterier og vira , når de anvendes korrekt . Brug gummihandsker og et sæt tøj , der kan blive ødelagt i tilfælde af blegemiddel bliver spildt på dem . Bland blegemiddel med varmt vand og brug en svamp eller en skurebørste til at skure mugne området . Lad sidde i en time og krat overfladen igen med varmt vand og sæbe .

Når for at foretage opkaldet


Hvis formen har spredt sig i over 10 kvadratmeter , er det nødvendigt at bruge gummihandsker , et ansigt maske og beskyttende øje gear . Det kan også være nødvendigt at tilkalde en professionel til at hjælpe beskæftige sig med formen og foreslå forebyggende vedligeholdelse for at undgå en stor forurening igen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.