hvad er en Pals certificering ?

PALS certificering kan være vigtigt for alle, der arbejder direkte med børn på sundhedsområdet . Det PALS -programmet blev oprettet som en fælles indsats mellem American Heart Association ( AHA ) og American Academy of Pediatrics ( AAP ) at hjælpe professionelle sundhedspersonale i vurdering og behandling af pædiatriske patienter . Programmet blev designet til at hjælpe sundhedspersonale strømline behandling og pleje af pædiatriske patienter for at sikre udbydere har den særlige uddannelse, der kræves til at behandle skader hos børn og spædbørn , der kræver intensiv behandling .

Hvad er PALS


PALS står for pædiatriske avanceret livet support. ? . Programmet blev udviklet af AHA i samarbejde med AAP at udstyre sundhedspersonale med de grundlæggende færdigheder til effektivt at genkende og reagere på kritiske skader eller forhold i børn og spædbørn . Den PALS Kurset er tilgængelig online , og som et to-dages klasse i mange hospitaler .

hvad du vil lære


Deltagelse i PALS -programmet lærer beredskab til kritiske sundhedsmæssige forhold. Blandt andet lærer de studerende i PALS -programmet barnet CPR , samt korrekt hjertestarter brug . Denne klasse specifikt skræddere de oplysninger, der effektivt og sikkert hjælpe børn . CPR administration adskiller sig , når de udføres på børn, fordi flere komprimeringer bruges så når CPR gives til voksne . Medicinske personale , der ikke har specifikke erfaring med at arbejde med små børn og spædbørn kan drage fordel af denne særlige uddannelse for at lære de forskellige færdigheder , der gælder når man arbejder med yngre patienter .

Hvordan får man certificeret ?


For at blive certificeret i PALS , skal borgerne udfylde PALS kurset . Dette kan gøres online eller ved at deltage i et to -dages klasse , som tilbydes på mange medicinske skoler og hospitaler . Studerende deltager i en række standard scenarier og sorteres på deres evne til at anvende kursusmaterialet til disse situationer . At passere og modtage certificering , skal de vise deres anlæg med kritisk syge procedurer .

Certificering Materialer


Efter en vellykket endt PALS kurset vil du få dine oplysninger behandles og modtager en certificering kort . Dette kort kontrollerer at du har fuldført det krævede antal timer og har bestået den skriftlige afsluttende eksamen . Afslutning giver kortindehaveren to års certificering. Certificerede personer er berettigede til at recertify to år efter den dato, hvor klassen først endte ved at tage et genopfriskningskursus og eksamen .

Hvem bør Bliv certificeret

PALS certificering er beregnet til sundhedsfaglige medarbejdere . Dette omfatter sygeplejersker , børnelæger , læger og mange andre erhverv , der involverer administration sundhedspleje til børn . Men , kurset er åbent for alle, der ønsker at tilmelde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.