hvad er magnesium malat bruges til ?

Magnesium malat er et populært mineraltilskud bestående hovedsagelig af magnesium og æblesyre ( en naturligt forekommende frugtsyre ) . Magnesium malat bruges til mange medicinske spørgsmål , herunder fibromyalgi

Magnesium Malate og fibromyalgi


Fibromyalgi er udviklet af primært midaldrende kvinder . og er kendetegnet ved smerter og ømhed i visse dele af kroppen . Magnesium malat lindrer og giver energi muskelceller , således den kan bruges til behandling af fibromyalgi .

Mineral -tillægget


Magnesium malat er en højt værdsat mineral supplement . Det producerer energi i cellerne , øger muskel , og skyller ud skadelige aluminium fra kroppen ,

Energi Supplement


Både magnesium og æblesyre spiller en vigtig rolle i energiproduktionen for det menneskelige muskel celle . Det er direkte relateret til energi udtynding under træning . Så magnesium malat er et valg for atleter og bodybuildere , der ønsker at maksimere deres energiproduktion .

Diabetes


En artikel i "Journal of Nutritional Medicine ", at de fleste diabetikere er mangelfuld i ordentlig magnesium indhold . Magnesium malat hjælper med at genoprette deres normale magnesium niveau .

Hovedpine

Magnesium malat bruges til muskel afslapning , så det kan bruges til at glatte og lindre alle former for hovedpine , herunder migræne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.