hvad er talg syre ?

Talg syre , eller talg fedtsyrer , er en type fedtsyre naturligt udvundet fra animalsk fedt . På trods af den begrænsede mængde oplysninger om sin produktion , brug og sikkerhed , er det fundet i udbredte produkter såsom kosmetik , fødevarer og rengøringsmidler . Selv om det er blevet bekræftet sikkert til brug i fødevarer , er talg syre forbundet med miljø- toksicitet og dets tilstedeværelse i kosmetik og rengøringsmidler ikke er blevet grundigt testet

Definition


Talg syre falder ind under det større kategori af fedtsyrer . Fedtsyrer er fedtsyrer , som skyldes nedbrydning af fedt . De fleste celler kan bruge fedtsyrer som en kilde til energi. Talg syre specifikt er kombinationen af fedtsyrer udvundet af talg-. " hårde fedt " stammer fra fede indskud af dyr

kemiske produktion


talg syre dannes gennem " oleochemistry , " den proces, hvor fedt er omdannes til fedtsyrer . For det første er hydrolyse foretages ved hjælp af vand , temperatur og tryk at opdele fedtstoffer i deres rå form . Disse fedtsyrer er renset gennem destillation, og derefter mættet gennem hydrogenering , forhøjelse af smeltepunktet . Den rensede fedtsyrer derefter adskilles , og fraktioneret destillation anvendes til at identificere fedtsyrer i den ønskede kædelængden .

Bruger


talg syre er almindeligt anvendt i produkter som bar sæbe , krop vask og flydende håndsæbe . Spor af talg syre er blevet bekræftet i vaskemiddel , skyllemiddel , bakteriedræbende , insekticid , smøremidler , vandbehandling agenter og pigment ændring produkter . Talg syre bruges til emballering af bestemte fødevarer som tilsætningsstof henblik på bevaring.

Research


talg syre er forbundet med toksicitet dyreliv såsom fisk og planter . I 2008 blev talg syre noteret på Canadas Environmental Indenlandsk liste over kemiske stoffer som en lav human sundhed prioriteres og som mistænkt miljømæssig toksin , specielt akvatiske . I 2006 udpegede FDA Food Additive Status talg syre som sikkert , når de anvendes i begrænsede mængder i fødevarer .

Overvejelser

Ifølge den kosmetiske sikkerhed databasen " Skin Deep ", manglende data og begrænsede adgang til information fra virksomheder og Regeringen brancher med hensyn til effekten af talg syre på menneskelig og miljømæssig sundhed er bekymrende. Det bekræftes , at eksponering for talg syre af sig selv , eller i sin rå form , er giftigt for mennesker . Men ikke nok undersøgelser blevet udført for at bekræfte sikkerheden af kosmetiske produkter, der indeholder talg syre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.