hvad vitimains er vigtigst for en ryger ?

Rygning har en skadelig virkning på ernæring . Cigaretrøg indeholder høje koncentrationer af kvælstofdioxid ozon , et stof , der ødelægger antioxidanter og måske endda skader DNA . Næringsstoffer kan afhjælpe mangler , der sandsynligvis er forårsaget af rygning

Du skal bruge: .
Jogging sko
Tidsskrift .
Skridttæller .
Stopur.

C-vitamin og andre antioxidanter


Rygere nedbryde C-vitamin omkring dobbelt så hurtigt som ikke-rygere . Dette kan berøve kroppen af en af de mest alsidige immunsystemet boostere og celle beskyttere . Bioflavonoider , antioxidanter fra planter , til at arbejde med C-vitamin genoprette sundhed . Da rygning drastisk dræner kroppen af C-vitamin , 5. 000 til 20. 000 mg dagligt er behov for , afhængigt af den enkelte . Start med en lav dosis og gradvis øge den . Stop, hvis løs afføring opstår .

E-vitamin er en anden vigtig antioxidant , der beskytter celler og kroppens organer fra skader forårsaget af cigaretrøg . Vælg en d-alpha-tocopherol form for bedste absorption . Fordi mega doser af E-vitamin gives pludselig kan forårsage trombocyttal sammenklumpning bør rygere starter med kun 200 IE dagligt og øges med 200 IE månedligt til en maksimal dosis på 800 IE dagligt efter fire måneder .

Lungerne er foret med slimhinder , der med tiden bliver irriteret og beskadiget af røg . Vitamin A, med naturlig beta-caroten plus carotenoid kompleks , er en antioxidant , der specifikt støtte heling af slimhinderne , og som er meget vigtige for lunge beskyttelse . 25. 000 IU daglig er den optimale dosis for mænd og 15. 000 IE for kvinder . Gravide kvinder bør ikke overstige en dosis på 10. 000 IE .

vitamin B-kompleks


Folinsyre , et B -vitamin findes i mørkegrønne grøntsager såsom Romaine salat , spinat , persille og grønkål , der er behov for dannelsen af røde blodlegemer og er vigtig for celledelingen og replikation . Rygere inhalere kulilte , en giftig substans , der skader de røde blodlegemer evne til at transportere ilt til vævene .

cigaret rygere ofte lider af træthed og deres lever er stressede af arbejdet i metaboliske inhaleret kemikalier . Vitamin B -12 er behov for optimal leverfunktion , og det også øger energi . Det er ødelagt af mave syrer , så en form til opløses under tungen eller injektioner givet af en læge er bedst . Dosis for rygere er 1. 000 mikrogram to gange dagligt .

Cellular enzymsystemer nødvendige for reparation af lungevæv er ødelagt af at ryge . En B-vitamin kompleks med 100 mg hver ingrediens vil hjælpe disse systemer ; følge etiketten retninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.