hvordan du forbereder en nor’easter

Hvis du boede i den nordøstlige del af USA i længere tid , har du blevet meget vant til at høre en nor'easter er på vej din vej . En nor'easter er en storm , at det nordøstlige del af USA meget ofte , især i kastede ud om efteråret og vintermånederne . Denne type storm kan give nogle meget skadelige og dødelige vejret ind i dit liv . Det er derfor, det er meget vigtigt at sørge for at forberede en nor'easter når du hører , at man er på vej din vej
1 .
Opret en vandtæt nødsituation kit til dit hjem for at hjælpe med at forberede en nor'easter . En nor'easter har ofte en masse regn og involverede oversvømmelser . Ved at placere alle de forsyninger , du skulle bruge til denne type vejr nødsituation i en vandtæt nødsituation kit , ved du det vil holde tørt gennem ud , hvad der nogensinde kommer din vej .
2 .
Stock op på stearinlys , lommelygter , og masser af batterier til at hjælpe dig med at komme igennem anfald af elektrisk udfald . Når du forberede en nor'easter , skal du forberede til mange forskellige slags vejr . Høj vind og endda is i en vinter nor'easter kan nemt slå strøm i et par timer .

3 .
Lav en liste over alle nødkontaktnumre og vejr nørdtilflugtsrum i dit område for at forberede en nor'easter . Når det dårlige vejr hits , er det bedst at have alle disse oplysninger let klar til at få fat .
4 .
Gå til købmanden tidligt, når vejrudsigten siger , at en nor'easter er på vej. Mange mennesker kører til butikken i sidste øjeblik for at forberede en nor'easter . Ved at gå tidligt at sørge for, at du har alle de fornødenheder ved hånden og ikke behøver at vente i kø eller gå uden om butikken begynder at løbe tør for ting .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.