hvordan er en ammende karriere relateret til psykologi ?

Selv om sygepleje og psykologi er to adskilte områder , er de stadig sammen . I sygepleje område er der fokus på at hjælpe enkeltpersoner med deres helbred og helbredelse. Psykologi på den anden side er studiet af mentale processer og adfærd . Sygepleje og psykologi er forbundet, fordi at hjælpe folk tilstrækkeligt tilbagesøge helbredsproblemer , skal en sygeplejerske ofte forstår adfærd og følelsesmæssige tilstand hos en patient . Dette er afgørende for en sygeplejerske, der ønsker at hjælpe patienterne komme sig efter sygdomme eller handicap hurtigt .

Overvejelser


Psykologer og sygeplejersker har begge det fælles mål om at forstå de følelsesmæssige og biologiske behov for deres patienter. Selv om sygeplejersker undertiden give meget grundlæggende pleje , de har til opgave at udvikle den enkeltes evne til at blive mere uafhængige . Dette gælder især i tilfælde, hvor en patient er i bedring efter en eller anden form for ulykke .

Effects


En måde at psykologi øger sygepleje er ved at hjælpe en person forandring adfærd , såsom deres mentale tankemønstre . En optimistisk sygeplejerske , der bringer trøst til patienter har mulighed for at fremme en positiv tænkning . Herbert Benson , en hjertespecialist og professor ved Harvard Medical School , siger , at hjernens evne til at påvirke kroppen er blevet videnskabeligt bevist . ( Se henvisning 1) En positiv holdning kan styrke immunforsvaret og bidrager til fysisk sundhed og helbredelse.

Biopsychology


Når sygepleje feltet indarbejder psykologi det begynder at ligne et felt kaldet biopsychology . Biopsychology forsøg på at forstå adfærd gennem biologiske teorier . Sygepleje allerede har en biologisk basis , og når en sygeplejerske forsøg på at forstå patienterne ud over et biologisk niveau , biopsychology begynder at dukke op. Udvidelsen af områder som biopsychology fortsat være en central del i sygepleje og sygeplejerskeuddannelsen .

Patient relationer


I bogen " Psykologi for erhvervet som Nursing , " forfatteren erkender , at sygeplejersken i sidste ende udvikler en tæt personlig forhold til patienterne. For at udvikle et sundt forhold , er det vigtigt , at en sygeplejerske forstå den menneskelige følelsesmæssige reaktioner , og psykologi er nøglen til at forstå dette fuldt ud . En sygeplejerske må erkende , når en patient er vred , deprimeret , forvirret eller bange , og tage de nødvendige skridt til at beskæftige sig med disse følelser , så de ikke forværre patientens helbredstilstand .

Fordele

Psykologi kan øge sygeplejefaget når det er korrekt . Der er psykologiske teorier og forskning , der kan vise sig at være nyttig for enkeltpersoner i sygeplejefaget . Selv om sygepleje i vid udstrækning er baseret på biologi , der er psykologiske og sociale elementer til sygepleje . Når sygeplejersker forstå og omfavne denne idé , de bliver bedre til deres erhverv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.