hvordan man forebygger AH1N1 influenza i daginstitutioner

De bryde ud af AH1N1 influenza har skabt panik i alle dele af verden . Antallet af ofre for disse stamme steget dramatisk i en meget kort span . I maj 202C er der allerede fem tusinde mennesker, der er smittet med svineinfluenza efter Verdenssundhedsorganisationen .
Du kan blive smittet med influenzavirus , hvis du har været udsat for en overflade eller en transportvirksomhed , hvor virus kan ske overførsel . Hvis dine hænder ikke var ordentligt desinficeret og du rører ved din næse og mund , er der også en stor chance for, at du ville være inficeret . Et miljø, som omfatter børn, som f. eks daginstitutioner er tilbøjelige til at sidstnævnte type transmission dermed forældre og lærere skal altid sørge for , at børnene har rene hænder .
Denne artikel indeholder tips, som du altid skal huske at forhindre spredning af AH1N1 . Nogle af de tips kan nævnes:
1 .
Sikring af, at børnene vasker deres hænder før og efter hvert måltid , efter at have brugt på badeværelset eller efter en udendørs aktivitet .
2 .
med sæbe og vand ved håndvask , eller hvis der er ingen sæbe og vand til rådighed , kan en hånd sanitizer også bruges .

3 .

børnepasning bør ikke blot sikre , at børnene vasker deres hænder regelmæssigt . de skal også øve vaske hænder altid specielt når de håndterer små børn
4
Når barnet sundhedspersonalet er i besiddelse af eller tage sig af spædbørn , vask hænder før og efter fodring børnene , før rengøring barnets ansigt og før og efter udskiftning af bleer eller efter at hjælpe børnene i at bruge toiletterne er meget vigtigt.

5 .
Undervisning børnene at vaske hænder ordentligt er meget vigtigt . Korrekt håndvask bør vare i mindst 20 sekunder. Synger to fødselsdagen sange kan gøre det trick .
6 .
Børnene skal altid være under opsyn , når du bruger sanitizers . Lugten af disse produkter , især alkohol baseret dem er skadelige for børn og bør undgås så meget som muligt . Børn med følsom hud bør ikke anvende alkohol baseret sanitizers .
7 .

Skylning er en meget vigtig del af at vaske hænder . Hænderne bør skylles grundigt for at sikre , at alle bakterier og snavs fjernes .
8 .
Afstanden mellem fingrene og fingerspidserne bør også gives ekstra opmærksomhed ved vask hænder.

9 .
Stocking dine rengøringsmidler såsom sæbe og desinficerende spray er meget vigtigt . Du bør altid have adgang rengøringsmidler til at rense dit anlæg hverdag før og efter klasserne .

10 .
Diaper omklædningsrum bør også altid have en disponibel sæt handsker og et godt system til bortskaffelse af handsker og bleer .
11 .
Sørg for, at de produkter , du bruger har Environmental Protection Agency ( EPA ) segl for at sikre, at alle dine rengøringsmidler er sikre for børnene .

Tips og Advarsler


 • at kunne forhindre overførsel af svineinfluenza -virus og dermed smitte af anlægget , børnene og generelt alle mennesker i dagplejen bør overholde tips nævnt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.