hvordan man kan afslutte en lap pool

Skødet svømning er en sjov måde at få din daglige motion og tilbringe tid i dit samfund . Da mange mennesker bruger skødet puljer til motion , skal du sørge for at du følger lap pool etikette når man skal ud i puljen. Først og fremmest være opmærksom på andre svømmere og med respekt for deres praksis . En head-on kollision eller smertefulde falder vil mar din oplevelse . Mind din personlige sikkerhed og sikkerheden for andre i puljen
1
svømme til den lave ende af det vognbane. Find trappen eller lejdere ved den lavvandede ende af bassinet .
2 .
Forsøg ikke at forlade bassin i midten af banen . Dette kan være til skade for andre svømmere og er farligt for dit helbred .

3 .
Vent andre svømmere har forladt udgangen af banen . Svømmere der kører i cyklusser , og kan stoppe ved udgangen af banen for at hvile .
4 .
Brug trappen eller stigen at kravle ud af puljen . Forsøg ikke at hejse dig op på kanten af bassinet . Hvis du falder , kan du såre dig selv og andre svømmere .
5 .

Tag et øjeblik til at placere . Trapperne kan være glatte , og det er nyttigt at forankre dine fødder på hver trappe før klatring på den næste. Vær forsigtig .
6 .
Når du har forladt pool, samle alle dine ejendele og forlade kompleks. Må ikke gå gennem flise gangene eller trapper med våde fødder . Dette er farligt for andre lånere , der kan glide og falde . Brug dit håndklæde til at tørre , inden de forlader .

gode råd og advarsler


 • Brug vand sko , når svømning for at mindske risikoen for at falde .
 • Altid opmærksom på livreddere ' cues . De kan bede alle om at forlade poolen på et bestemt tidspunkt , hvilket kan nødvendiggøre venter i kø for at bruge exit stigen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.