hvordan man kan fordele rygning en e cigaret

Næsten alle rygere er klar over den ødelæggende bivirkninger af en cigaret , men de er ikke i stand til at stoppe denne tobak indtagelse vane . Derfor har virksomheder komme med et innovativt alternativ til traditionelle rygning , som er en elektronisk cigaret . Hvad der rent faktisk er en e cigaret ? Hvordan er det bedre end den traditionelle cigaret ? . Læs artiklen for at vide mere om dette seneste produkt
1
E cigaretter er de nyeste og mest revolutionerende produkt i markedet . De har udseendet og fornemmelsen af en ægte cigaret selv udsender kunstige røg , men afgørende at de ikke indeholder tobak . Dem, der ryger en e cigaret indånder nikotin damp , der ligner røg , men har ikke de kræftfremkaldende stoffer findes i de traditionelle tobak indeholdende cigaretter . På denne måde , rygning en e cigaret , vil ikke skade ryger eller folk omkring ham .
En elektronisk cigaret er en nikotin patron med flydende nikotin . I det øjeblik brugeren inhalerer det, en batteridrevet atomiser konverterer flydende nikotin til damp . Du får en nikotin hit på få sekunder , som ikke indeholder nogen af de skadelige kemikalier i traditionel cigaretrøg . I det øjeblik brugeren inhalerer cigaretten , en lille LED lys på spidsen af e cig gløder og gør det til at ligne en rigtig cigaret .
2 .
De nikotin patroner til stede i en elektronisk cigaret kommer i forskellige styrker som høj styrke , medium styrke og lav styrke . Folk , der ønsker at reducere deres afhængighed af almindelige cigaretter kan skifte fra den høje styrke til lav styrke cigaretter langsomt , at kontrollere deres nikotin indtag på alle tidspunkter. Når de bliver vant til en e cigaret , reduktion i nikotin styrke vil også hjælpe dem med at nedbringe deres afhængighed . Elektroniske cigaretter kommer som en fuldstændig elektronisk cigaret kit, som indeholder alt hvad du behøver for at introducere dig til en verden af tjære og tobak gratis rygning .
En af de største fordele , som elektroniske cigaretter har , er , at nikotin rammer brugerne meget hurtigt . Som et alternativ til traditionel røgning denne nikotin levering skal altafgørende for at reducere afhængigheden , og på denne front e cigaret leverer . Dette kombineret med den handling for at indånde dampe eller " røg " fra en cylindrisk genstand emulerer ikke blot føler , men også de fysiske fornemmelser af rygning .

3 .
Hvis vi taler om udgifter effektivitet , elektroniske cigaretter er billigere end de traditionelle cigaret . Du kan købe et sæt af 100 nikotin patroner til bare et £ 36,99 , der vil svare til ca 8-100 traditionelle cigaretter . Den indledende investering , som du bliver nødt til at pådrage sig i at købe en elektronisk cigaret kit vil være omkring  £ 29 . 99 , men det vil vise sig at være en stor penge Saver i det lange løb .
Elektroniske cigaretter er blevet mere populære , da de også kan bruges til at ryge på offentlige steder , hvor rygning er forbudt . Da de ikke indeholder tobak , de heller ikke udgøre nogen skadelige passiv rygning virkninger for dem omkring dig . Med e cigaret du virkelig har frihed til at ryge , når og hvor du vil .
Artiklen er skrevet af en marketingmedarbejder , der arbejder for E Cigaret web , et populært online butik sælger mærkevarer elektroniske cigaretter . For flere detaljer om elektronisk cigaret kit her .
http://www. ecigaretteweb. co. uk/e-cigarette-kits


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.