hvordan man kan planlægge en nødsituation , hvis man er handicappet

Nødstilfælde kan ske når som helst . Det er vigtigt, at du er parat ( specielt hvis du har særlige behov)
1 .
Det første skridt er at købe en pose , som du kan bære om halsen . Saml alle dine sundhedsoplysninger , herunder :
Medicin
Medicinsk historie
allergi ( til medicin , mad bier , andre stoffer )
Vaccination oplysninger
Enhver yderligere oplysninger , der beskriver hvilke særlige behov du måtte have .
Placer disse oplysninger i posen , og bære det på alle tidspunkter. Det kan være bedst , hvis du fik en, der er vaskbart og forsegle de oplysninger i en plastikpose inde i posen .
2 .
Det andet skridt er at sætte en fløjte i din pose . Hvis du ikke er i stand til at stå op eller blive fanget under nogle murbrokker du kan signalere , at du har brug for hjælp .

3 .
Det tredje skridt er at give din elselskabet , at du er handicappet og beskriver handicappet . Dette kan hjælpe dem med at komme til dig hurtigere , hvis du er ude af kraft .
4 .
Det fjerde trin er at vælge en person uden dig hjem, der kan tjekke op på dig i tilfælde af en nødsituation . Denne person bør være nogen, der kan hjælpe dig evakuere , hvis det er nødvendigt .
5 .

femte trin , hvis du er blind , er at købe en ekstra sukkerrør og holde det ved din seng ( eller hvor du sover ) . Vedhæft en klokke på håndtaget slutningen af sukkerrør . Hvis du ikke kan finde sukkerrør kan du være i stand til at finde det, hvis du bump imod det , og det gør en lidt prikkende lyd .
6 .
Det sjette trin , hvis du ikke er i stand til at kommunikere verbalt er at placere nogle ekstra papir og en kuglepen i nakken pose . Du skal muligvis til at kommunikere med andre ved at skrive din besked .
7 .
Det syvende skridt er at kigge i telefonbogen for dit amter ( eller byer ) katastrofe register program . Hvis man er tilgængelig , skal du sørge for at give dem et opkald og beskrive dit handicap . Hvis nogen katastrofe dit lokale politi eller brandvæsen kommer til at kontrollere dig ( hvis de kan ) .

gode råd og advarsler


 • være forberedt er afgørende for at overleve enhver nødsituation . Så være klogt og være klar .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.