hvordan man kan samle førstehjælpskasser og hvordan man bruger de emner,

En første-kit er et af de mest enkle , men vigtige , redskaber til bilen , på arbejdspladsen og hjemme . Du kan købe en førstehjælp kit , især hvis kit er godkendt af et organ som Røde Kors , eller du kan sammensætte dit eget førstehjælp kit . De leverancer, for et kit er tilgængelige på de fleste apoteker og er lav i omkostninger . Du er nødt til at lære at bruge de forskellige poster, der indgår i din førstehjælp kit . Nogle af disse punkter er selvforklarende , hvis du læser vejledningen , mens andre aspekter af førstehjælp kræver uddannelse .

Du skal bruge:
Box eller pose til at holde kit
. Sterile bandager .
Sikkerhedsnåle .
Sæbe eller sæbe .

Latexhandsker .
Solcreme .
Gaze trædepuder.
Trekantede bandager .
Valsede bandager .

Saks.
Pincet .
Nålen.
Fugtig vådservietter .
Antiseptisk .

Termometer.
Tungespatler .
Vaseline.
Ikke-receptpligtige smertestillende midler, antacida og mod diarré medicin .
Førstehjælp manual .

Skridt til at samle og bruge en First-Aid Kit


1 .
Check Røde Kors-godkendte lister over førstehjælp poster og købe disse varer til din kit .
2 .
Få en beholder til dine førstehjælp kit . Beholderen skal være stort nok til at holde dine emner , robust og vandtæt . Plastkasser og nylon tasker er gode til dette formål .
3 .
Læs instruktionen etiketterne for hvert element i den første nødhjælpskasse . For de fleste simple ting , såsom smertestillende og bandager , vil dette give dig den nødvendige viden for korrekt brug .
4 .
Fyld din førstehjælp-kit med alle de nødvendige ting . Placer ofte anvendte emner , såsom Band-aids , solcreme og ikke- receptpligtige smertestillende midler , nær toppen for let adgang .
5 .
Opbevar dine førstehjælp kit på en sikker og nem at nå placering .
6 .
Læs din førstehjælp manual for det grundlæggende i førstehjælp pleje og sikkerhed .
7 .
Opret en Facebook-profil for en førstehjælp uddannelse klasse . Sådanne klasser giver dig en solid forankring i førstehjælp procedurer og vil gå over de nødvendige færdigheder til at bruge elementerne i din første-nødhjælpskasse .

gode råd og advarsler


 • Saml adskilte, men identiske sæt til dit hjem og bil . Lad hvert familiemedlem ved, hvor kits er , og hvad der er i dem . Alle bør vide, hvordan man bruger det grundlæggende i en nødsituation .
 • Check førstehjælp medicin regelmæssigt for udløbsdatoer . De fleste medicin mister styrke med tiden , og et par kan være farligt , når udløbet . I en alvorlig medicinsk nødsituation , ikke er afhængige af din førstehjælp kit , men også kræver professionel lægehjælp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.