hvordan man kan søge føde i ørkenen

Hvis du finder dig selv strandet i ørkenen uden mad , her er et par skridt til at hjælpe dig med at identificere spiselige elementer for at holde dig i gang
1 .
for noget, du faktisk kan lide at spise , kigge efter nødder og bær først . Det afhænger af hvor du er , selvfølgelig . En advarsel om bær : holde sig væk fra alt rødt , medmindre det er et jordbær . De fleste røde bær er giftige . Blå og sorte farver bær er fine .
2 .
Kig efter mos vokser på træer , især i fugtigt eller fugtige klima . Moss er spiseligt , tro det eller ej. Betragter det som en salat , slags .

3 .
Scout dit omgivende for fejl og kryb . Du kan have til at arbejde lidt op mod til at indtage insekter og bugs , men hvis du er i et dilemma , de vil give behov for protein .
Kig efter orme , myrer , græshopper , fluer , snegle , larver , enhver form for maddiker eller larver , og caterpillers . Ingen af dem vil såre dig , hvis du spiser dem , selv om de ikke nødvendigvis smager rigtig godt . De vil holde dig i live i en nødsituation , selv om .
4 .
Hvis du leder efter noget andet end vand at drikke ( der kan bidrage til at øge din moral ) , kan du prøve at søge efter fyr eller gran nåle . Du kan stejle dem i vand, og lave en halv -vejs anstændigt te .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.