hvordan man kan tømme en bærbar toilet

Transportable toiletter er meget udbredt på byggepladser , festivaler og sportslige begivenheder og til privat brug , når camping eller rejser i områder uden adgang til et toilet med VVS . I modsætning til toiletskyl , skal transportable toiletter regelmæssigt tømmes , da de har et begrænset bedrift plads til affald . Det er ikke en misundelig opgave, men en , der skal gøres

Du skal bruge: .
Toilet deodorant /desinfektionsmiddel
. Vand .
Bærbare toilet producentens anvisninger .1 .
Kontrollér niveauet for den bærbare toilettet regelmæssigt , så du ved, hvornår det skal tømmes og rengøres .
2 .
Tøm toilettet , når væsken er synlig i nærheden af toppen af den åbning , når du trækker "T " håndtag ud ( håndtag i bunden af toilettet ) til at give overblik over bunden tanken . Også , tømme og rengøre toilettet , hvis den ikke bliver brugt i flere dage eller en længere periode . Brug flush reservoir på toppen af toilettet til at pumpe vand i toiletkummen .
3 .

Tilføj toilet deodorant /desinfektionsmiddel i toilettet gennem åbningen i bunden af affaldet reservoiret . Undgå at hælde noget toilet kemikalier direkte i toiletkummen selv .
4 .
Træk " T " løftestang igen, denne gang for at tømme alt vand og affald i bunden reservoiret . Luk denne åbning , når der er opnået .
5 .
separat toilet top og toilet bunden ved oplåsning dem fra bunden af toilettet . Vær sikker på at du har lukket bund reservoir af toilettet , før plukke den op .

6 .
Tag den bærbare toilettets affald reservoir til en dumping station , eller tømme den ind i et toilet . Tøm beholderen ved at skrue hætten på bagsiden . Skyl reservoiret helt efter tømning . Tilføj flere toilet deodorant /desinficerende til at rense og reducere eventuelle lugtgener .

gode råd og advarsler


 • Se den bærbare toilettet fabrikantens anvisninger , hvis du har problemer med at finde de dele af dit toilet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.