hvordan man kan undgå kviksølv i svin influenza vaccine

Nogle formuleringer af H1N1 -vaccine indeholder et konserveringsmiddel kaldet thimerosal , som er op til 50 % kviksølv . For at undgå at blive givet kviksølv i en svineinfluenza skud , skal du uddanne dig selv om svin influenza vaccine
1 .
vide hvilke vacciner indeholder thiomersal , et kviksølv-baseret konserveringsmiddel. Kun de injicerbare version af svin influenza vaccine indeholder thiomersal , så man undgår en svineinfluenza skud vil forhindre enhver udsættelse for kviksølv samtidig forsøger at undgå at smitte fra H1N1 -virus .
2 .
Find ud af , hvilken type formulering . Thimerosal anvendes typisk som konserveringsmiddel i multi-dosis formuleringer af svin influenza vaccine . Enkelt-dosis formuleringer typisk ikke kræver brug af et konserveringsmiddel .

3 .
Læs indlægssedlen . Hvis du stadig er i tvivl , så spørg om at læse indlægssedlen før at acceptere en svineinfluenza skud . Patienten , der følger med svin influenza vaccine vil give fuld information om indholdet af vaccinen og potentielle bivirkninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.