hvordan man kan være mere miljøvenlige

Hver eneste af os har en indvirkning på miljøet , uanset om det er vores transport , vandforbrug , eller den måde , vi bruger energi . Denne artikel vil vise dig hvordan du kan blive mere miljøvenlig
1 .
Der er flere måder, du kan blive mere miljøvenlig derhjemme .
Ændring pærer i dit hjem for at kompakt fluorescerende lys pærer . De bruger mindre energi og kommer i alle former og størrelser for at imødekomme dine belysning behov . De har også sidste 10 gange længere . Gør det til et punkt at slukke lyset , når du forlader et rum .
reduktion af papiraffald og spar penge på porto ved at ændre dine månedlige regninger til e-regninger , som du kan modtage via e-mail hver måned . Betal dine regninger online eller via telefon i stedet .
Overvej et vandfilter derhjemme i stedet for at købe flaskevand. Ikke blot filtreret vand smager lige så godt som flaskevand , det reducerer også mængden af plast i din papirkurv og i vores lossepladser . Carry filtreret vand i en rustfri stål vandflaske for vedvarende friskhed .
Reducer vandforbrug i hjemmet ved at slukke for vandhanen , mens du børster tænder , og kun køre opvaskemaskinen eller vaskemaskinen , når du har en fuld belastning . Fejer din indkørsel i stedet for at rense det med en slange .
Installer en Energy Star- programmerbar termostat til at regulere temperaturen i dit hjem . Programmering af termostaten til at regulere varme og afkøling , når ingen er hjemme kan gøre en stor forskel i din el-regning .
Køb rengøringsmidler forsyninger , toiletpapir , maling , og selv kosmetik , der er miljøvenlige .
Vask og genbruge plast redskaber og kopper i stedet for at smide dem i skraldespanden .

Når shopping for nye apparater , TV , etc , se efter Energy Star- logoet .
2 .

Du kan også være mere miljøvenlig ved at gøre din del for at medvirke til at mindske luftforureningen . Prøv at køre din ærinder på én dag i stedet for dagligt unødvendige ture . Hvis lageret er blot et par minutter væk fra dit hjem , gå der i stedet . Du får motion og sparer på brændstof på samme tid .
Hvis du nogensinde er fanget i en trafikprop , slukke motoren . Lade din bil tomgang kun tilføjer forurenende stoffer til miljøet og brænder mere brændstof . Overvej samkørsel til arbejde . Hvis alle delte en tur og elimineret en mindre bil , det sparer på brændstof og er en fantastisk måde at være mere miljøvenlige .
3 .
Du kan også være mere miljøvenlig ved at genbruge og genanvendelse .
Start med at donere din gamle tøj til sparsommelighed butikker eller hjemløse krisecentre .
Udnyt programmer for bortskaffelse af brugte og uønskede elektronik .
stedet for at vælge papir eller plastic på købmand , brug en klud , genanvendelige indkøbspose i stedet . Mange købmandsbutikker nu sælge dem .
Lån fra biblioteket i stedet for at købe nye bøger .
Når du går din hund , skal du bruge et biologisk nedbrydeligt pose til at rydde op efter PET i stedet for en plasticpose .
4 .
reducere, genbruge og genanvende er de tre ord at leve efter , hvis du ønsker at være mere miljøvenlige .
Tage skridt i dag for at beskytte miljøet du lever i og for vores fremtidige generationer .

gode råd og advarsler


 • Husk at genbruge alle papir , plast , glas eller dåser . Find ud fra dit nabolag , hvad proceduren er for afsætning af genanvendte produkter.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.