hvordan man op med at ryge nu

Ive gjort dette , og det virkede for mig . Ingen tricks . Ingen recepter . Bare god gammeldags viljestyrke . Hvis du ønsker at kvitte tobakken give denne en chance. Jeg tror, det er en god karakter bygherre mulighed for at udsætte dig selv for denne metode . Giv det en chance
1 .
First things first . Læg dem ned . Ingen nedskæring . Ingen Nicorette tyggegummi. Læg dem ned og gå væk . Ja , det er virkelig så simpelt . Dont være en vatnisse .
2 .
Jeg var meget urolig , når jeg afslutter . Find noget at beskæftige dit sind i denne fase. Tyggegummi og solsikkefrø virkelig hjulpet mig .

3 .
Du kan også bære et sæt spillekort med dig . For en stund i det mindste . Når du får nervøs og har brug for noget at gøre med dine hænder , få dækket ud og shuffle dem igen og igen . Seriøst det vil hjælpe .
4 .
Det kan meget vel være den vigtigste del . Dont snakke med nogen om at holde op . Dont bringe det op til dem og lad dem bringe det op til dig . Tale om det vil gøre dig tænke over det og det fører til det næste trin .
5 .

Dont tillader dig selv at tænke over det . Hvis jeg havde sat rundt efter jeg forlade boligen på det faktum, at jeg op med at ryge , ville jeg aldrig have været i stand til at gøre det . Tænker ikke over det nogensinde !

gode råd og advarsler


 • værste fase af at holde op er withdrawls . De vil vare omkring 3 dage . Efter at det bliver nemmere .
 • Overraskende gange, at jeg kæmpede med den mest var , mens jeg kørte eller se tv .
 • komme igennem den første uge , og du vil få det lavet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.