hvorfor sundhed og sikkerhed er vigtige på arbejdspladsen

Medarbejderne er de vigtigste ressourcer i en organisation . En arbejdsgiver har juridiske ansvar for at sikre sundhed og sikkerhed for sine medarbejdere og andre på arbejdspladsen . En sikker og sund arbejdsplads har en lav risiko for skader eller skader på ejendom og lave ulykker af sygdom , skader og handicap i arbejdsstyrken

Management


Sikkerhed er alles ansvar . Dog ledelse er ansvarlig for dannelsen og gennemførelse af sikkerheds-og uddannelsesprogrammer beregnet til at holde medarbejderne sikkert og godt . Arbejdsgiverne skal vide og forstå de sikkerhedsregler , der vedrører deres industri , og sørg for , at deres arbejde websteder følge anbefalede retningslinjer .

Medarbejdere


Medarbejdere nødt til at forstå procedurer og politikker i organisationen og deres ansvar over for sig selv og deres kolleger . Når medarbejderne føler en organisation er interesseret i deres generelle trivsel , de er mere motiverede og har stærkere følelser af loyalitet over for organisationen .

Payback


God sundhed og sikkerhed praksis kan forbedre en organisations forgrunden med forskellige interessenter. Virksomhedens opfattelse og stående med kunder , lokalsamfundet og de ansatte kan forbedres ved at have en positiv sikkerhed og sundhed politikker og programmer på plads .

Sikkerhed og wellness Programmer


Det amerikanske institut for Sygdomsforebyggelse rapporter om, at sundhedsfremme og wellness-programmer har vist sig gode for mange virksomheder og medarbejdere . Sådanne programmer har resulteret i reduceret fravær , øget fastholdelse af medarbejdere , reducerede udgifter til lægebehandling og medarbejdertilfredshed .

Lost Produktivitet

Hvis en arbejdstager kommer til skade på jobbet , kan det koste virksomheden i form af tabt mandetimer , øget forsikringsomkostninger, arbejdsskade præmier og sagsomkostninger. Fravær falder , når arbejdsgivere at tage skridt til at gennemføre effektive sikkerheds-og wellness- programmer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.