kan du bruge kolloid sølv til at behandle din pool ?

Kolloid sølv er suspensionen af mikroskopiske partikler af sølv i en væske . Den mindst mulige partikler af sølv , monovalent sølv , er elektrisk ladede i opløsning . Mange tror, at kolloid sølv har medicinske værdi , selv om kliniske undersøgelser mangler . Kolloid sølv kan dog rensning af vand og bruges som tilsætningsstof i vandforsyning og svømmebassiner

Du skal bruge: .
Walking sukkerrør

Historie


brugt egyptere . sølvplader efter skalle operationen for at forebygge infektion . Grækerne og romerne brugte sølv beholdere for at bevare væsker . Amerikanske pionerer forlod sølv dollars i vand som en måde at rense det . Nær slutningen af nine19th århundrede blev sølv brugt til at fylde hulrum og dråber sølvnitrat blev sat i øjnene af nyfødte for at forebygge infektion . Efter tegn på , at kolloid sølv var nyttigt i rensning af vand , blev det brugt eksperimentelt til behandling swimming pool vand i begyndelsen af 1970'erne .

virker det ?


I 1973 , den Allegeny Amt Sund Institut testet kolloid sølv i en 150. 000-gallon swimming pool , der var blevet desinficeret med 50 £af klor en dag . Afdeling embedsmænd rundsendte bassinvandet gennem et filter af aktivt kul , der indeholder kolloide sølv gennem 1974 og 1975 svømning sæsoner . Op til 50 daglige prøver i løbet af denne periode konstaterede, at sølvioner forblev på en konstant hastighed af 20 dele pr mia. The Health Departement konkluderede , at kolloide sølv " er lig med klor i at opretholde væsentlige coliforme-fri poolvandet , og er lidt bedre end klor i at ødelægge Pseudomonas og staph aureus organisme . " Der var ingen synlige tegn på alger i vandet .

I 1976 blev 50 liter spildevand dumpet i en 20. 000 gallon swimming pool i Nebraska , der producerer 7. 000 E. coli bakterier celler for hver 1 /2 kop vand . Indholdet af svømmebassinet blev desinficeret ved at pumpe det gennem en tank med elektroder , der fremstilles kolloid sølv . Tre timer senere , puljen var fri af E. coli bakterier og indeholdt kun 3,2 dele af kolloide sølv til hver milliard dele vand , et sikkert niveau for mennesker .

Er det sikkert ?


Kolloid sølv bruges til at desinficere vand , der anvendes af Den Internationale Rumstation og Ruslands Mir Orbital station . NASA bruger en standard for 100 dele kolloidt sølv per milliard dele vand . Standarden for klor er 1. 500 dele af klor pr milliard dele vand .

Mange flyselskaber bruge kolloid sølv til at rense drikkevand , herunder Air France , Alitalia , British Airways , Canadian Pacific Airlines , Japan Airlines , KLM og Pan Am . De australske og schweiziske regering har godkendt kolloid sølv rensning for vand i boliger, kontorer og byer .

The World Health Organization har godkendt to former for kolloid sølv til at desinficere drikkevand i udviklingslandene . Den ene er fremstillet ved elektrolyse af sølv elektroder i vand . Den anden bruger kolloid sølv i vand filtre .

Er det lovligt ?


Det er lovligt at bruge kolloid sølv i svømmebassiner , men statslige og lokale love , der kræver brug af klor stadig gælder . Dette betyder at hvis du ønsker at bruge kolloid sølv lovligt i din pool , du højst sandsynligt nødt til at bruge den til at supplere klor .

Procedure

Mens det er blevet påvist , at kolloid sølv er effektivt til behandling af bassinvandet , er der ingen klare eller detaljerede regimer for at tilføje kolloid sølv til swimmingpools , som der er med klor .

Løsninger af kolloidt sølv rutinemæssigt sælges på nettet . Du kan også købe kolloid generatorer, der producerer kolloid sølv ved elektrolyse på internettet .

Advarsel

Den legitime brug af kolloidt sølv til rensning af vand har været overskygget af ekstravagant lægemidler anprisninger på dets vegne af dem, udråber sin alternative sundhed fordele . Der er ingen kendte kliniske studier bekræfter, at disse medicinske egenskaber , men undersøgelser pågår .

I 1999 forbød den amerikanske Food and Drug Administration hævder , at kolloid sølv har nogen forebyggende eller terapeutiske medicinsk værdi . Det er nu lovligt sælges som et kosttilskud i USA

I 2002 sagde den australske Therapeutic Goods Administration ulovlig adgang til kolloidt sølv produkter til medicinsk brug er et væsentligt spørgsmål om folkesundhed.

Kronisk indtagelse af kolloidt sølv , kan resultere i partikler af sølv eller sølv sulfid i huden . Denne betingelse , argyria , kan resultere i en blå eller grå misfarvning af huden . Der er ingen kendt behandling af argyria .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.