kræftforskning & forebyggelse

Mere end 500. 000 amerikanere dør hvert år fra en eller anden form for kræft , rapporterer amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , en førende kraft i den nationale kamp mod kræft . Kræft er den næststørste dødsårsag i USA . Videnskabsfolk og forskere i hele verden dedikerer mange timer på at udvikle metoder til at forebygge og behandle alle former for kræft . Gennembrud er blevet gjort , men en masse arbejde er fortsat overladt til at gøre

Cancer Research Institute


Det Cancer Research Institute ( CRI ) , en non-profit organisation med hovedkvarter i New York City og fem satellit steder i hele landet , har gjort medvirkende fremskridt i kræftforskning siden dets åbning i 1953 . Instituttet udfører laboratorie -og klinisk forskning for at finde måder at folks immunsystemer kan bruges til at forebygge , kontrollere og behandle kræft . Ifølge CRI , frivillige 69 ekspert immunologer fra 12 lande deres tid til at føre tilsyn med forskningsprogrammer , som har involveret støtte fra tusinder af videnskabsfolk og forskere fra universiteter , hospitaler og andre forskningscentre .

Immunologiske Research


Forskning ved CRI forskere har vist, at kroppens immunsystem forsøger at beskytte kroppen mod kræft ved at angribe kræft -antigener. Cancer patienter, der udviser tegn på immunceller i kræftknuden , får bedre prognoser end kræftpatienter, der ikke viser tegn på immunceller . Instituttet har konkluderet, at et stærkt immunsystem hos kræftpatienter hjælper gavn genopbygningsindsats . Dette er en af grundene til instituttet fokuserer på at skabe kræftvacciner .

Succeshistorier


Dr. Ian Frazer , en videnskabsmand , der finansieres af CRI , udviklede den første vaccine til at forhindre kvinder i at erhverve livmoderhalskræft . Dr. Pramod K. Srivastava , en russisk forsker også finansieres af CRI , udviklede verdens første terapeutiske vaccine til at forhindre en gentagelse af nyrekræft . Begge læger udviklet vacciner , der direkte immunsystemet til at målrette destruktion af særligt skadelige stoffer inden for hver type af kræftceller . Forskere er nu fokuserer på udvikling af vacciner til bekæmpelse af melanom og lever , blære , hoved , hals og bryst.

Centers for Disease Control og Forebyggelse


CDC arbejder tæt sammen med kræft forskergrupper , statslige sundhed agenturer og andre til at skabe , sted i kraft , og fremme måder at forebygge og kontrollere kræft . Sine undersøgelser inddrager alle aspekter af kræft , herunder statistiske oplysninger , medicinsk forskning , økonomi , sundhedstjenester , muligheder og ressourcer til personer med behov for hjælp og meget mere. CDC og National Cancer Institute give dig nyttig statistik om forskellige aspekter af kræft . De organisationer rapporterer, at i 2005 , de tre mest almindelige typer af kræft fundet hos mænd af alle racer i USA var prostata -, lunge- og bronkier og tyktarm og endetarm . Det andet og tredje mest almindelige former for kræft var det samme for kvinder af alle racer , med brystkræft holde topplacering .

forebyggelse og screening

CDC giver en stor offentlig støtte til at nedbringe risikoen for kræft ved at opfordre folk til at spise sundere , motion , afholde sig fra at ryge , undgå overdreven alkoholforbrug , får HPV -vaccine (for kvinder ) , lavere fedme og undgå langvarig udsættelse for solen. CDC har aktive nationale programmer , der tilskynder amerikanere til at modtage regelmæssige screeninger for brystkræft, livmoderhalskræft og tyktarmskræft . At fange disse kræftformer på et tidligt tidspunkt vil give langt bedre odds for en patients overlevelse . Selv om screening for lunge-, ovarie -, prostata- og hudkræft eksisterer , CDC siger tidlig påvisning af disse typer af kræft har ikke resulteret i færre dødsfald .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.