livredder standard operationelle procedurer

Livreddere er ansvarlige for at overvåge farvandene , uanset om det er havet eller en swimming pool. Det er deres pligt til at anerkende en nødsituation så hurtigt som muligt , og når mærkede , de har brug for at vide , hvordan situationen skal håndteres . Livreddere er også ansvarlige for at håndhæve alle regler for at opretholde en sikker og ordentlig havnefronten

oprindelige krav


De minimumskrav for alle livreddere er en fuld gennemførelse af det amerikanske Røde Kors Lifeguarding kursus eller et kursus , der er af samme kvalitet . Livreddere for åbne farvande normalt er forpligtet til at gennemføre yderligere træning . Livreddere skal være certificeret i Førstehjælp og genoplivningsudstyr ( CPR ) . Yderligere uddannelse er ofte gives i forhold til , hvor livet vagter vil arbejde , såsom åbent vand svømning tests .

Livredder Uddannelse


Ud over de obligatoriske Røde Kors kursus , First Aid og CPR -certificering , der er livreddere underkastes supplerende uddannelse skitserer forskellige aspekter af livredder procedurer og hvordan man håndterer en given situation , når de på told . Nogle af de vigtigste konklusioner omfatter brugen af sikkerhedsudstyr og en gennemgang af vand rednings -og EMS færdigheder , nødkommunikation procedurer , såsom at have kontaktoplysningerne for lokale brand , redning og retshåndhævelse afdelinger og risikostyring , såsom identificering af farer og potentielle problemer .

Tilsyn


Livreddere skal have en fuldstændig uhindret udsigt over området , de ser . Et par supplerende regler , der skal tages hensyn til livreddere er :

30-sekunders reglen : Kortlægning den ene ende af det område, der dækkes til den anden og tilbage igen i mindst 30 sekunder.

10/20 reglen : En livredder har 10 sekunder til at afgøre, om en situation kræver intervention, og hvis ja , har de brug for at positionere sig korrekt til at gribe ind inden for 20 sekunder

. 10- af -10 reaktion regel : En livredder skal overvåge deres zone inden for 10 sekunder for at kigge efter nogen farer , og hvis det er nødvendigt , gribe ind inden for 10 sekunder

Plan for Fritids Vand


kende de farvande, der livreddere patrulje. er lige så vigtigt som at vide , hvad man skal gøre i en given situation . Alle livredder personalet skal have en plan for de rekreative vand . Denne plan bør detalje både udsigtspunkter og adgangspunkter af vandet , blinde pletter , potentielle farer , der skal mærkes og placering af nød-og redningsudstyr . At have en detaljeret plan vil muliggøre en livredder til at håndtere en situation som hurtigt og effektivt som muligt , når det er nødvendigt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.