madforgiftning forårsaget af røg

Røg kan forgifte din mad


Hvis du er hvad du spiser , så spiser kemikalier eller ting , der ikke hører hjemme i din krop kan gøre dig syg . Mange ting, som brænder , der ikke bør indtages frigive giftige kuldioxid og kulilte . Mange gange folk nyde en eftermiddag grill med familie eller venner kun at afslutte med en frygtelig mavepine senere, at de tillægger utilstrækkeligt mad . Hvad de måtte have indgået , er madforgiftning fra røgen af noget , der brændte under grillen . Men hvordan kan ryge , hvilket er noget mere end luft , faktisk forårsage madforgiftning ?

Lugt Har Vægt


Mange mennesker ikke indser, at lugt har vægt og faktiske indhold . Huske på , næste gang du lugte en giftige lugt i lukkede rum . Hvad du lugter er ultrafine molekylære partikler uanset forårsagede særlige duft . Din næse er følsom , og din mave og fordøjelsessystem kan være følsomme så godt. Holde dette i tankerne er en af nøglerne til at forstå , hvordan røgen kan forårsage madforgiftning . Hvad din næse kan advare dig om , når bide i noget , der lugter " ikke-helt-rigtige " din krop kan tage alvorligt problem med , når det forsøger at fordøje det .

Ikke alle Smoke er giftig


Madforgiftning af røg ikke ske med en hvilken som helst gammel røg . Røg fra tilberedte træflis , der giver mad en " Hickory " smag kommer ikke til at volde dig problemer , er heller ikke røg fra andre brændende fødevarer eller de fleste andre ting fundet i naturen . Hvor røg kan få farlige er , når det er forårsaget af afbrænding af noget kunstigt eller giftige , såsom plast , som undertiden sker, når maden er tilberedt i en forkert beholder , eller når en spatel smelter under tilberedningen.

Smoke har stort set alle de karakteristika , hvad der er brænde , der forårsager det . Dette betyder, at hvis du brænder træflis for smag , er du faktisk spiser fine træ partikler . Træ er ikke skadeligt , men hvis et lille stykke plastik ender på kul under din sydende burger , alle de toksicitet i , at plast kan let drive op og ind i dit kød , da det kokke --- partiklerne holde sig til den mad-- og derefter i din tarm , som du spiser det . Det er faktisk værre end blot at sluge legetøjet , som din krop vil kunne passere uden megen fordøjelse , men brand udgivelser alt i legetøjet som giftig røg .

Hvis du har mad , der har været udsat for en type af røg , at det ikke var meningen at være , især fra en plast, bør du smide det ud og ikke overveje at spise det . Det er derfor, det er en god ide at smide nogen tætnet mad i dit hus , hvis der har været et hus brand , som forårsagede omfattende røgskade , fordi de fleste af , at fødevarerne er nu sandsynligvis giftigt ved at være dækket med røgen partikler . Yderligere madlavning vil gøre noget for at håndtere denne gift .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.